Nogomet
0

Palmeiras pokušava dovesti Ronaldinha i Adriana

Totalsport
Ronaldinho
Ronaldinho
"To je san koji može biti ostvaren", izjavio je Hugo Palaia, dopredsjednik saopaulskog nogometnog kluba Palmeirasa, na pitanje o vraćanju Ronaldinha (30) i Adriana (28) u brazilsku Seriju A.

"Uveliko radimo na njihovim transferima u Palmeiras. Bit će teško dovesti ih, no nećemo prestati pokušavati dok ne vratimo barem jednoga, premda ćemo nastojati obojicu. Ponude smo im već poslali, kao i njihovim klubovima", rekao je Palaia potvrdivši da će reprezentativne kandidate njegov klub pokušati dovesti već u januarskom prelaznom roku, uoči početka nove nogometne sezone u Brazilu.

Ronaldinho ima ugovor u Milanu do ljeta sljedeće godine, dok Adriano odrađuje ugovor s Romom do ljeta 2013. godine. Više od samih odšteta njihovim trenutnim klubovima, Palmeirasu probleme stvara zainteresiranost drugih moćnih evropskih klubova za nekoć fantastične napadače.

Trener kluba iz Sao Paula, Luiz Felipe Scolari, najveći je mamac dvojici proslavljenih Brazilaca. S Adrianom je, navodno, u direktnom kontaktu, dok ga Ronaldinho pamti kao selektora koji ga je učinio glavnim igračem reprezentacije na SP-u 2002. godine, kada Brazilac još nije bio u godinama najveće slave, nastupajući za francuski PSG.