|

"Adriano je deprimiran situacijom u Romi"

"Adriano je deprimiran situacijom u Romi"
0
T
Totalsport
3.12.2010. u 18:54
2
komentara
0

dijeljenja
"Adriano je deprimiran situacijom u Romi" Ronaldo
Tokom ljeta je pompozno najavljen i obavljen transfer 28-godišnjeg brazilskog nogometaša Adriana u Romu. Bio je to novi pokušaj karakterno problematičnog napadača da se dokaže pod svodovima talijanske Serije A.
No, ove sezone je Adriano, nekada vođa Interove navale, odigrao mizernih 65 minuta u Seriji A. Trener Rome Claudio Ranieri mu nije vjerovao čak niti onda kada klubu ništa nije polazilo za rukom, a sada ima još manje razloga stavljati Adriana u tim s obzirom da ima dobitnu kombinaciju na terenu i ekipu koja igra u odličnoj formi.

Adriano trenutno mora biti rezigniran zbog situacije u Romi, pa su tako mediji počeli nagađati da bi se opet mogao vratiti u domovinu. Tako nečemu se nada i njegov nekadašnji kolega iz reprezentacije, Ronaldo:

"Razgovarao sam s Adrianom i bio je silno žalostan. Naravno da želi igrati, a trener Ranieri mu niti malo ne vjeruje", rekao je Ronaldo koji je, inače, najavio da će igrati još jednu sezonu u Corinthiansu i volio bi da mu se u klubu pridruži Adriano:

"Zvao sam, zvat ću ga opet. Želim da budemo zajedno, a za njegovo dobro želim da igra nogomet, a ne da sjedi po klupama", završio je Ronaldo.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...