Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mala para 38 mil. I to nije sve - to je Romi, plus Pjanicevi uslovi. To ne placaju mnogi. A ako iko plati, bice to Mourinho i Man.Utd.: da pitaa Ibrahimovica loptama. I inace, leg'o bi Pjanic Man.Utd.-u k'o kec na desetku.
@BH_Faraon nemas pojma. Nikada takav igrac u ManU, previse dodira. Pjanic se okrece oko lopte, on u Engleskoj nema sto traziti, a pogotovo fizicki, tu bi bio njegov kraj.
@babymaker Upravo obrnuto: 75% lopti koje primi Pjanic odigra na prvu. Jedna od rijetkih nedorecenosti u Pjanicevoj igri - prebrzo oslobadjanje lopte. Takav stil igre, opet, nije bez razloga, jer izbjegavanjem duela on kompenzuje manjak fizickih atributa. Zakljucak je, ne zamjeri, da ti komentar nije na mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma kud ce u pm naravno da ce ostati da nebi u barci ,realu il bayernu grijao klupu ko dzeko sto grije😂😂😂😂😂😂😂😂
hehe kako smijesno evo i ja placem...not sta cemo s gramatikom?
Neka više ide iz tog luzerskog tima, dosta je