Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pal Dardai pogledao "kasete" od Papeta. :)
Narod ne voli folirante, a vedo to nikad nije bio.zato je uvijek imao podrsku navijaca, a hvala Bogu valjda ga je i krenulo.sretno nam Vedo.
a dobiše ga za 0 eura,.... nesposobni treneri Stuttgarta mu sjebaše karijeru.
Onaj ko je pratio izjavu Vedada Ibiševića Cijeli moj život je borba. U toj izjavi se krije ustvari zašto je on bio na udaru, tj. zašto nije mogao zaigrati punim plućima.Vi kada u životu nagazite ne nekog jakog a to dobro znaju oni sa jakom životnom školom onda ste da izvinete obrali bostan.Šta hoću da kažem kada nemate pozadinu koja će amortizovati vaš uspijeh onda ste osućeni na neuspijeh.Hoću da kažem osveta je prvi znak slabosti a želja za oprostom znak veličine.Onaj čovjek koji kada mu se učini nepravda i kada dođe u poziciju ili je već u poziciji da se osveti on je slab. On je truho iznutra on izgleda s vana jak ali je truho kao kruška.Treba shvatiti da kada vas neko obori sa neke pozicije, treba shvatiti razlog zašto je neko to uradio. Vedad je htio samo da igra i da se dokazuje ali očigledno ne samo u fudbalu u svemu je tako kada želite ići naprijed i dokazati se uvjek ima neko kome ćete zasmetati.Ćitab kaže otkrit ćete ih prema djelima njihovim, tj.djela će pokazati ko je kakav
too Vedoooo dan mi uljepsa :-))) samo napred care
To Vedoooo! Žao što ne gledah tekmu:(
ja cesto kritikujem nase igrace ali u njega sam se nadao sve do kraja - znao sam da ce kad tad opet pogoditi.na dam se da ce sada ako Bog da nastaviti i da moze postici po desetak golova u sezoni - dobar njima a takav je dobar i nama.......bilo je puno supljih ovdje kao treba dati sansu tamo ovom ili onom...nije HNL Bundesliga a nije ni Liga Kazahstana! A nije ga Hertha dzaba kupila. Mogli su za njegovu platu dovesti Hodzica, Djurica i Zeca zajedno ali nisu nego njega!
e jest mi drago zbog ovih koji su ga pljuvali, njima je Djurić bolji od Vede?! a zaborave brzo ljudi da je on dao odlucujuci gol da odemo na SP, pa prvi gol na SP Argentini itd...