Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane ako nisi znao,Real je izabran kao najbolji klub XX stoljeca,stoga dok je Real harao,vas nije bilo ni na mapi,a sada tj od 2004 god kada ste vi nesto poceli da osvajate i da se k u.rcite onda su i poceli da se javljaju vatreni navijace Barce koji su navijali od rodjenja za Farsu..stoga spustite se na zemlju,jos vama treba da budete kao Real :D
ovo je samo dokaz i osporenje kritika na realov racun. ozil je plaćen 8mil eura, a vec sad vrijedi 40. bilo je promasaja ali slijedeca sezna je definitivno realova.
mali schwaboturko igra strasno lopte
http://transfermarkt.de/de/mesut-oezil/transfers/spieler_35664.html
ozil je placen 8mil, kedira 10mil, niđe veze al je kedira bio skuplji. a to sto ti racunas, vjerovaatno su uracunate i plate;-)
ja navijač barcelone ?????? prijatelju, ja sam navijač SARAJEVA. nego mi je real malko smiješan, imaju neograničen budžet, najinventivnijeg trenera, a godinama igraju kao pofalićki. ekipa koja bez ikakve potrebe proda robena, najbolje desno krilo svijeta i ne zaslužuje da igra na vrhunskom nivou. naime roben je prodan jer nema dovoljno atraktivnu frizuru za jedanog realovog igrača
@ap Da ti sine sta znas ne bi se pravio pametan na svaku vijest o Realu..ne mislim samo konkretno ti nego svi ovi navijaci Barce koji se javljaju na ovakve teme..
Özil je plaćen 15mil.€
meni je drago da Turcin hara -) to brateeeeeeeeee
Vrlo važno za BIH javnost
i ovu realovu deceniju će obilježiti BARCELONA, kao i prošlu