Hoffenheim u problemima
0
Ozbiljna povreda Sejada Salihovića
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji smo mi pehovi ! Ali ljudi ne brinite bitno je da Sejo i Vedo ozdrave a onda će im pokazati ko su Bosanci i šta sve mogu. Sejo i Vedo puno sreće i vole vas Zeničani a i svi Bosanci samo naprijed !!!
E vala nas bosance bas nista nece, uvijek nas nesto mora sputavati. Ako niko drugi onda mi sami sebe sa onim \"Ma sta ti znas\"
Polako raja, rekli su da ce se oporavljati 4 sedmice. Taman na vrijeme za mec protiv Begije. Sejo legendo, nedaj se!!!
eh jebga vala.............
Sledeci je Dzeko...
aco majmune, mamicu ti tvoju..
To BREEEEEEEEEEE
sejo kralju... pa zar i ti... :-(
BOZE STA SMO TI ZGRIJESILI
e ne da se usranom do potoka nikako ....u 3 p.m.
a u pm
Kad god mi trebamo igrati neku vaznu utakmicu, uvijek se nad nama nadvije neki oblak nesrece: povrijedjeni vazni igraci, neka glupost koju uradi NSBiH i slicno. Kakva smo mi peh i prokleta nacija...
AAAAAAA U PIIII MATERINU!
pa sta je ovo pobise nam sve najbolje igrace!!!!! Ko je slijedeci...?
UDBA hin povrijedila...