Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz ekipe u raspadu u ekipu koja nikada nije osvojila PL stvarno napreduje lik..i wenger opet sve zeznuo prosječnog igrača uvaliti za ovu sumu je šejtanska majstorija!
papak lfc =18+5+3 cak i crvena zvijezda ima titulu lige sampiona vise od Usrenala ahahaha
Sta nam uradise Kroenke, Gazidis i Wenger od kluba ...
@Dedjal Imam sezonsku kartu za Emirates Placamo najskuplje karte od svih u PL i nismo zasluzili ovo
Neki dan gledam youtube klip o liku koji je baš u detalje objasnio ko sve sjedi u upravi kluba. To je jadno da ne moze jadnije biti pogotovo sto je rijec u tako velikom klubu. Navijaci trebaju bojkotirati utakmice i vratiti sezonske karte, jer kad te parazite udaris po dzepu mozda se i opamete. Wengera drze jer nije zahtjevan i jos za neuspjeh dobije i povisicu plate. Nekad je bio dobar strucnjak, ali je u medjuvremenu postao fosil.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije mogo ni u arsenalu kako treba igrat a kamoli tamo