Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The name of the only ship that never docked in Liverpool:: Premiership! toliko o liverpoolu
nećete vi iduće sezone ništa osvojiti.... vi ste svoje završili.... imali priliku osvojiti ligu prvaka, barca vas nadigrala... osvojili englesku ligu... do predposljednjeg kola imali utakmicu manje...sve u svemu srali koliko su teški.... LIVERPOOL IS THE BEST!!!!!!!!
ne vidim sta je ovdje sporno dovodi covjek igraca besplatno da sjedi na klupi i da mjenaj roonya i berbatova, a jos se ceka aguera ili lusi fabiano... fergusno zna sta radi tako da nema brige i slijedece sezone osvajamo titulu
a gdje je tu Galiani ????????? ništa bez legendarnog transfer-čelavka
nije to fergusonov stil, supljak! on voli igrace tipa Aguera koji su mladi i potencijal da za koju godinu moze 10 puta vece pare izvuci
ferguson zreo za penzije. svaka cast brate al vrijeme je. kakav crni oven. jesi pustio Teveza da bi doveo ovena? a pi*zdarija sa benzemom je posebna prica. gu*zi se dva mjeseca, i dodje real i kupi ga za 2 sata.
PA KOLIKO JE PARA ZARADIO OD RONALDA MOGAO BI CITAV NEWCASTLE KUPIT NEK UZIMA KOGA GOD HOCE , HEHE
Bojim se da je Ferguson posenilio,,,