Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja zaboravio na ovog skrozzzz
sta je pohlepa uradila od ovog lika...da je ostao u liverpulu do sad bio posao legenda ... usro si decko karijeru pravo a to ti nije trebalo ;)
cuj ga sto hoce da se fura na dzeku xD
hahaha... cuj nisu to vise oni igraci i onaj trener... pa brate ne mogu ti isti igraci i isti trener svake godine igrati finale LP i osvajat FA CUP i PM... GGMU!
MAN UTD se sje.bo pravo... nisu mogli iz grupne faze u LP, nisu mogli u i EL titula u PM im klizii.... nisu to vise oni igraci, i onaj trener...