Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vrijeme ti je paša :D
19.000 kuna zarade u samo 2 i pol mjeseca. Provjerite kako. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
sto ga Sloboda ne uzme?? Ah..naveo je da nece u nizi rang..sorry :(
Moze igrati na najvisem rangu... U Premier ligi BiH....
mogo bih u Milanu jos jedno 5 sezona garant odradit svakako su prodali Ibrahimovića, otiso Inzagi taman mu se napravilo mjesto.
Ovi iz Milana ce te sigurno primiti, idi kod njih.
Jes ovaj Owen naivan. Liverpool i tamo neke ekipe od go,van,a kupuju Carrola i slicne imbecile za 40 miliona i on ocekuje da ce ga neko zaposliti iako je bio legenda. Ma engleski klubovi prejaki samo sto padaju ko muhe u internacionalnim takmicenjima. Samo bog zna kako je onaj Chelsea osvojio ligu prvaka. Mora da je Abramovich platio koju milijardu Benfici. Barci i Bayernu. Menadzeri, treneri svaki dan sve gl,uplji i nesposobniji. Villa Boas u Tottenham. Liverpool kao uvijek nasao nekog retarda koji ce sa Dempseyem pokusati osvojiti ligu. Wenger totalno poludio postao skrt ko j,ev,rej ili je pe,do,fi,lija u pitanju ( nije nasao nista dovoljno mlado) a kao slag na tortu Mancini, trener koji redovno gazi preko svoje rijeci i kojem igraci plesu po nosu je postao najplaceniji. O reprezentaciji necu ni da pricam. Ne bi me cudilo i da onaj Susic sutra preuzme Englesku.
Midhate što se ne javljaš, zovem te već 3 put, može li 15 hiljada eura :) ?
nazovi mene ja cu da te zaposlim odmah samo da mi das 30 000 KM evo ti broj 033-567302 midhat haracic
zar on jos igra?
ja odo krast