Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi baš potpuno nedvosmislen Modrićev komentar. Vjerovatno su i savez i nogometaši bili za promjenu mjesta, ali u principu odluke donosi savez.
🐁
Nosonja vrati nagrade
To kapetane..............
Hajde i naši igrači da isprate primjer susjeda. Ovo ovako više ne ide sa savezom. Mora neko da pokrene priču oko smjene kompletnog vrha. Na čelu sjedi direktor aerodroma koji protiv sebe ima podignutu optužnicu. Pametnom dosta. Stisnite mu.da i progovorite. Znate o svim dešavanjima više i bolje nego mi laici sa ulice koji sa stane posmatraju a vide da ne štima i ne ide ovako.
@PupanOždrljić tako je i napolje iz saveza
Nasi carevi kao na izlet da odu bilo gdje kada igrahu
Oni imaju naboj, patriotski duh i zelju za rezultatom i napravit ce ga. Nasim repka dodje za zabavu i zaebanciju
Kod nas 2 igraca imaju kvalitet a ostalo B ligasi. Vidi samo imena u hrvatskoj reprezentaciji. Da nam je savez kakav treba da bude, mogli su pokupiti vise igraca a ne da igraju za sloveniju, svicu, svedsku itd...
@Bombonica2305 Hrvatska ima kvalitetu, BiH nema, kakav naboj. Pogledaj klupu Hrvatske, u veznom redu pored Modrića, Rakitića i Brozovića su na klupi još Badelj, Kovačić i Vlašić. 6 top igrača za 3 pozicije, BiH osim Pjanića nema još nijednog ni boljeg igrača u vezi a kamoli 6 njih.