Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su Zmajevi koje u ljetnom prelaznom roku prodaje renomirani izvor informacija Kiks.ba: Asmir Begović,Jasmin Fejzić,Asmir Avukic,Avdija Vrsajevic, Ermin Bicakcic, Emir Spahic, Sead Kolasinac, Ognjen Vranjes, Muhamed Besic, Mensur Mujdza, Toni Sunjic, Miralem Pjanic, Zvjezdan Misimovic, Tino Susic, Senad Lulic, Senijad Ibricic, Haris Medunjanin, Edin Visca,Izet Hajrovic, Anel Hadzic,Sejad Salihovic, Vedad Ibisevic, Edin Dzeko. Ne zaboravimo reci da su Barcelona, Milan i Real Madrid zagrijani za usluge Papeta. Idite ba vise u p**CKU Ma***nu sa svojim nagadjanjima, prodali bi mater za klik.
Ovo meni iskreno više liči na šprdačinu sa Zmajevima.
Fino fino, ali ipak bi se tu morao spomenuti i NK Hajduk kao najveći europski klub po mišljenju brojnih stručnjaka pa i Safeta Sušića.
Gluposti, koga je u hr. reprezentaciji proziveo Hajduk osim Srne? Pletikosa je panjina
propo,ajd,panj,lol,:D,panjina,panjina i propo ko kauč
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj Visca u Arsenal, pa smijesnooo :) nisu culi za Viscu vi fora traze ga... Alaselamet sta vi pisete...
Realnost: Lulić gori nego ikad. Izgubio brzinu. Ibišević fin dečko ali igra gore nego ikad. Jedino ovaj Šunjić možda šta uspije nabolje.
STA JE SA PAPETOM, JE LI ISTINA DA GA JE TRAZILA ZVORNICKA ISKRA?
Polomise se Evropska elita trceci za "zmajevima"! Daj malo "realnosti"!!!
ibricic navodno kako saznaje klix ide u city :)))
Pape-Zaboravih spomenuti,iz Irana pitaju imam li kakih fudbalera za povesti,ako su mi rod i u burazovoj agenciji,jos bolje!Iranci vole da sve ostane u vamiliji!
Zasluzio je Visca Transfer u Arsenal. A nadati se da ce Hadzic preci u neki veci klub od Evertona I Vilareala
izgleda da samo avdija i tin ne mrdaju nigdje iz reprezentacije.
Da hoce Vaha povest Susica kao svog asistenta, da ga nauci oblacenju i taktickom planiranju utakmice (susic jos uvjek gleda "kasete" protivnika a ako nema kasete iznenadi se kako su brzi Nigerijanci)
Niko nikud..!
Susic je prodao Anela Hadzica (drag mi je momak) ali ko je gledao onu probnu protiv Santosa, vidio je da momak ne zna lopte dodat. Otjerao je Zukanovica, najbolji nas igrac na svojoj poziciji.. Izgubili smo veliki broj mladih igraca ala Seferovic, Bog zna kakvog cemo jos belaja od njega vidjeti :(
sto Susica niko ne odvede, da isproba taktike neshvacenog takticarskog genija?
zajedno do ep2016 bračo !
Ako su ovi poznati klubovi koji su nepoznati.