Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni, moze biti guravo ali tesko da ce proci
fazon ti je niđe veze
ma sve ok drug oprosteno ti je.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Manijak sam, a sigurno je da ču navijati za bordo dok ste u evropi...pa nedajte obraza !!!
Bolje da ne idu nikuda jer bice kanta za nabijanje zasluzili nisu da budu prvaci. Nikad
Može Videoton da osvetimo komšinice.
hajde, valjda ne igraju bolje nego ona generacija 85. I valjda nemaju vanzemaljca u svojim redovima kakav je bio gospodin Jozsef Csuhay. :))))
@škola_kalbasi-POŠTENO OD TEBE;NEKA SI PRIZNO DA NE MOŽEŠ SPAVATI I DA UZIMAŠ APAURINE. I DALJE TI ŽELIM DUGU I BESANU NOĆ. SAMO NAM NISI REKO SANJAŠ LI TITULU,FANFARE I BORDO-BIJELE DIVOVE.
@andres_iniesta_2-Navijaću i ja ,ali za Amavovog Lutvu da ti odere "guzove",KADA TI GA AMAV" NAPUCKA "TEŠKO TEBI.
Daj grobare da se igramo, da demonstriramo silu na terenu i van njega!
Da Bog da ispali odmah
E sada cemo da vidimo pravu snagu bordo momaka ;) a ne protiv tuzlanske Slobode ili Mladosti iz Velike Omarske ...
ne gine vam maccabi i halali huso materi hahah
Da podsjetimo.Videoton koji je igrao onomad protiv Zelje je kolo prije u cetvrtfinalu izbacio Partizana zabivsi mu u jednoj utakmici pet komada,a jos kolo prije eleminisali Mnchester United a sam Chukaji je izjavio da je Zeljo bio bolji te da su imali srece....kad realno a ne navijacki analiziramo BH premijer ligu mislim da smo dobili naj losijeg prvaka koji osim puhanja i prevelike zelje za titulom umalo ne pregori...iako su konkurenti za titulu kiksali divovi nisu uspjeli da se odvoje te su na kraju odahnuli prije svega Selimovic ,Ibrakovic,Kusturica jer kakav bi to bio cirkus da je neosvojise....Zeljo do zadnjeg u igri ni kriv ni duzan bez dvojice najboljih igraca Stanica i Tomica ,a kako vidim i navijaci sa koseva analiziraju potrebu za dovodenjem 4,5,6 igraca svjesni da je rezultat tu al igra bez boje i mirisa tanko tanano 4,5,6 igraca pa lakse je rec remont tima pa i strucnog staba sa Kodrom ili Uscuplicem isto sakupljanje bodova uglavnom 1-0 iskustvo pojedinca a ne timska igra
samo se vi pravdajte, nije sramota mi smo osvojili titulu sa neuigranom ekipom, a kad se uigramo zna se sta slijedi, mi smo SARAJEVO izvolite se braniti
jebao ti videoton zajedno sa željom familiju....odjebite levati futavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreća pa nema Borussie Mönchengladbach
kako god opet ce ih sevit neko s juga, ako nece Zeljo hoce Partizan, al navili su oni na too
Šta ti rade komšije? komšije su zaspale, Tako rano zaspale? ostali bez titule, A gdje je ta titula? eno je kod divova, bordo bijelih divova, gori cjela titova.
jos jedan dokaz da je Sarajevo cetnicki klub cim obradjuju pjesme ove pevacice
Da nam hoće doć Videoton pa da ga nalupamo kmečale bi komšinice dok rijeka teče ;-)
dalje od tog kola vi ne idete