Nakon incidenta u Banjoj Luci
0
"Ovo je skandalozno, tražimo drakonske kazne"
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hordaš sam i to kakav, prva 4.komentara su odraz naseg bolesnog drustva i prvi put u životu sam na strani Želje i Amara, jednom za sva vremena trebaju se ujediniti pro Bosanski klubovi to jeste navijaci, Manijaci - Horde Zla - Robijaši - Red Army, ujediniti se mislim postovati se i cijeniti ne mrziti se medjusobno upravo radi ovakvih fašista i nacionalista, sada u 10. kolu Robijaši fino čeku da naprave Lešinarima, pa zatim u 11. kolu Sarajevo igra u Mostaru sa Zrinjskim i lijepo pozvati i članove Red Armya na utakmicu da budu zajedno sa Hordama, i samo tako raditi i kontrirati, previse smo razjedinjeni, jednostavna fora UDARAJMO DRUGE UMJESTO DA UDARAMO SEBE ;)
DOKLE CE VISE BAGRA FASISTICKA DOLAZIT NA OVE UTAKMICE ? KAKAV JE OVO PRIMITIVIZAM , KO JE OVU STOKU ODGAJAO ? ODAKLE OVI LJUDI PO BOSNI KAKVO JE OVO VRIJEME DOSLO ? ZAR VAS NIJE STID VLASTITOG PONASANJA ? KAZNIT IH TAKO DA ODMA IDU U STECAJ 4 MILIONA EURA , IZBACIT IDIOTE U IV LIGU I MINUS 60 BODOVA IM DATI , IZVRSIT DOZIVTNU SUZPENZIJU KLUBU !!! bAGRO NEOTESANA GDJE STE VI RASLI !?
PRODAJEM SLJEM I PANCIR MALO KORISTENI UBILI SE ZA TEKME
Vidi zastavice zelje na stolu,kupili kod kineza hahahhahahahhahha
E, vidis nultrase, to se zove komplex... Mi vas recimo ne mrzimo, suvise ste mali i smijesni za takve stvari... Dovidjenja curice... Cuj, \"mrzi Zelju\", hahaha... Jadnice malo, retardinho...
registrovati rezultat 3 :0 u korist zelje i kazniti borac sa 2.000.000 CHF i 40 utakmica bez gledalaca (fas.ista)
a šta su trebali Manijaci ?! da se počnu mlatit\' sa ovima i gađat ih,pa da se ponovi široki brijeg,pa da padne mrtva glava,jel to poenta ?!! Nisu oni pobgjegli,već su pokazali da su GOSPODA ZA NJIH . a što se tiče tri boda,Borac stalno uzima bodove za zelenim stolom,i tako osvaja prvenstvo pa gdje je tu onda nepravda ?
A DA VAS VIDIIIIIII BAAAAABOOOOOOO
MILOŠE SRBINE NAJ..EBE..M TI SE SESTRE
Slika br, 1, ja faca braco draga, ja faca i uzasa
ej srba na ovom portalu to nije oralno heheeh nikad dosta osunecenog!!!!
MRZIM ZELJU !!
P.O.K.E.N.J.A.M..TI SE MAMI MEDJU DOJKE... SMIJESAN SI SA EKAVICOM... VIDI SE DA SE NAZOR TRUDIS... NISI TI KRIV... KRIVI SU TVOJI RETARDI OD RODITELJ KOJI SU TE NAPRAVILI...P
@ale, jade vjerovatno si balavac koji ne zna ko je \"TATA IVICA\", a dok je on igrao tvoj babo je jos bio u sumi! TATA IVICA JE GOSPODIN CUVEN I POZNAT U EVROPI I SVIJETU, IGRAO U REPREZENTACIJI SVIJETA, EVROPE, NJEGOVA SE I DANAS PIKA, ako znas sta to znaci.
e milose milose takvima kao što si ti mjesto je na golom otoku...sve što si rekao je dokaz tvog idiotskog mentalnog sklopa...vidi se da mnogo jedeš krmetinu...dostigao si krmeči koeficijent inteligencije...sram te bilo...da Bog da ti na grobu pjevali...
odvojiti ligu na tri zasebne kao u velikoj britaniji,nema potrebe da onako lepi gradovi poput banja luke ili mostara smrde jos danima posle dolaska islamo-fasista iz sarajeva u te gradove..provocirajuci sa onim mudzahedinskim zastavama nad kojima su arapske el mudzahid jedinice iz arabije svojevremeno sekle glave lokalnim bosancima,srbima i hrvatima,muslimani i ne zasluzuju bolje od kamena u glavu.
kako bjezite..:)