Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
guti mora biti u pocetnom sastavu!!!!!
Ne seri fakat. Ne gotivim ni ja Real al lik je majstor i najbolji igrac svijeta uz messija
Ljubomora na djelu :)
Real odigrao u posljednje dvije godine tek 2-3 dobre utakmice dok je Barca i proslu sezonu a i ovu odigrala na visokom nivou. Sto se Ronalda tice pogledaj samo koliko u utakmicama on ima suteva a dadne jedan ili ni jedan gol a pogledaj koliko je puta slab bio dok je Messi cijelu sezonu u formi...prakticno Barcu izvlaci kada je neide.
Haj sto su mi omiljeni klub,nego donesose mi i kesa sinoc Lola dize na kladionici muwhaha
odavno nisam proticao komentare koji nisu nacionalisticki ili da pljuju po onome ko je glavna tema vijesti...a real je demonstrirao dobar nogomet...samo odbranu malo srediti i barca pada.. HALA MADRID
Jest da ih ne mogu al treba biti fer i priznati da super igraju. Sinoc je bila ludnica od utakmice.
Ronaldo je briljantan individualac, brz, odlican dribler, okretan, plese frajer po terenu. I naravno da kada u timu imate jednog od njaboljih svjetskih igraca da ce se bas taj isticati. Ali nisu ni ostali za odbacit, narocito Gutti i Higuain. Kaka sve losiji, odbrana nam ima rupa, ali sveu svemu sinoc se igrao prelijep nogomet. Halla Madrid!!!
ocm\' gledao sam utakmicu,i odavno nisam bolju pregledao..inace ne volim pretjerano spansku ligu,ipag englezu su jedni a Man United je u srcu,al\' kako je real igrao to je nevjerovatno,kao da je sevilja neki nizerazredni klub!! :S :S svaka cast
Samo su jedni Galacticosi - Zidane, Figo, Ronaldo, Carlos...
Apsolutno se slazem. Objektivno najbolji igrac na svijetu. Svaka mu cast.
Istina da Real igra sve bolje ali cini mi se (i ne samo meni) da je to najvise radi toga da Ronaldo igra sve bolje i bolje, covjek je u zivotnoj formi, igra FASCINANTNO, i on je sve na terenu. Ukljucen je bukvalno u svaku akciju, sijece sredinu, preskace ih ko cunjeve, asistira lopte na tanjiru a i sam daje golove. Njemu kapa dole ali sto se Reala tice, bez njega bi bili prosjecna ekipa.