Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se mali rooney prepao,neka neka još malo i doći će razočarenje, budi strpljiv
oprostite mali rooney je inače u kazni, malo je izfrustriran što sam mu sinoć mamicu ...
To mi je babovina!
@rooney: ma.jmu.ne jedan pises kao da ti je manU vlastita imovina.. cuj \"imamo, igramo, nasa igra\" ... i promijeni taj nick klo.sar.u jedan maha.las.ki.
-------------------------- A R S E N A L ------------------------------
Normalno da ne moze, sada smo jaci nego ikad, potopicemo vas bez imalo mislosti i drago mi je vidjeti da se jedan po jedan barsin uhljup vec predaje, pocevsi od guardiole pa do igraca. Moze se zakljuciti da ste vi vec otpisali novi trofej ovog elitnog takmicenja, u kojem mi u posljednjih par sezona dolazimo da same zavrsnice, sto pokazuje nas konstantni kvalitet, a kad smo vec kod Ronalda, imamo igrace koji igraju priblizno dobro kao on, ali sto je vaznije oni ce se truditi da osvoji trofej, za razliku od onog jada Ronalda koji je u finalu lp bio vise fokusiran na to kolika ce mu biti plata u Madridu, gdje ce boraviti, kakve se djevojke glavnog spanskog grada, nego to da li ce podici trofej u svom zadnjem nastupu za crveni, sveti dres uniteda