Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupo je bilo uopšte se nadati da se vadimo na Portugalu.Imamo istoriju sa njima,i nismo imali šansu kada smo bili najjači,prije desetak godina.S tim da su oni sada još jači,a mi najslabiji.Naš limit je baraž,a kasnije možda ni to.
Opet onako rezultatski gledano, za nas je više rukomet.
Možemo li i mi?
Ipak su ovo drzave koje idu na EURO BH, Litestajn, San Marino i fildzani odmorite jos cetiri godine. Zagrijavajte se pored out linije. Pozdrav i selam
Zagrijemo ti se na staroj!
zato i jeste plakao mali Dedic na kraju utakmice umjesto da ide na euro on izabrao lopovsku reprezentaciju koja nemoze osvojiti noćni turnir a kamo li plasirati se na neko takmicenje...
Neće ni Haland ić na euro pa život ide dalje a kamoli Dedić neki
Dobro jutro Klixe i vama, jeste se naspavali? Kad možemo očekivati novi članak "Šta Zmajevima treba za plasman na Euro?" u skladu sa vašim ekskluzivnim partnerstvom sa Vicinom prćijom zvanom N/FSBiH? Sad će nam i vikend, jedva čekamo da čitamo vijesti kako je naša uzdanica Miralem "uslikaj mi sina sa Ronaldom" Pjanić imao maestralan pas u derbiju UAE lige protiv Al-Tobejarabi.
A mi? Ovo je neka greska 100% ?
I BiH je davno osigurala baraž, pa se ne hvalimo😁