Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJAVILI SU PONOVNO DERANJE OD ZMAJEVA ALI SAD CE BITI 0-5
To ti imo dojavu :D
Nešto mi se kiselo smješkaju, izgleda da znaju šta ih čeka !
Nebi se previse nadao - pogledaj samo malo ko je sudija :D Ja bi prije rekao da je deal da Grcka pod svaku cijenu bude broj jedan jer tako kaze Angela. Ni UEFA nista nije dugo nego organizacija koja podljeze drzavnim zakonima i naredbama kao i sve druge.
@hrle1976 Svako ima svoje mišljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kao sto sam i juce reko najavili su bili samo deracinu imali ko jaci
@Hrle, vozi svoj tramvaj.
Ostat ce samo na ovoj najavi,a onda ce na kraju oko pola 9 morati stisnuti ruku boljim BH Zmajevima.1-3
Niđe veze
U Ceskoj drzavna lutrija za igre na srecu blokirala kladjene na utakmicu izmedju Latvije i BiH te Lihtenstajn - Slovacka. Inace kvoficijenti su bili za Latviju 4,80 x2,50 Bih 1,75, A druga utakmica Lihtjenstajn 5,5 x3,0 a SK 1,80 - Razlog sumljivo da je previse igralo na Latviju te nerijeseno LIE-SK. Sad kad vidim ko je sudij izmedju LAT-BiH sve mi je jasno. Prognoziram crveni kartom za BiH najmanje jedan.
JEBALA TE KLADIONICA...KOJI GLUPAN MORAS BITI DA POVEZUJES NEKE STVARI SA KLADIONICOM
Malo vas pogurao vjetar i sad se svima rugate - opa sto bi veceras mogolo biti zanimljivo :D Sta bi samo bilo kad bi izgubili od te jadne Latvije.
Zmaj je znak nečastivog, šejtana, sram vas bilo.
Jel se to Latvijci ko nešto nadaju? Auu.