Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad šuške počnu da šušte nema to bi ili ne bi. Para vrti gdje burgija neće kaže stara dobra
@Sotona1982 gdje burgija ne moze
@heatovac.heatovski Gdje burgija neće.
Mourinho, sta ti dodje cika Milorad Dodik?Imate slicnosti.
Specijal Five 🤣🤣🤣
Dobro on je govno od čovjeka nema tu više priče ali nije mi jasan Tottenham kako mogu dovesti nekoga ko ti je pljuvao po svetinji....
Ode i Totenhem u 3 pm sa ovim nazovi strucnjakom
Pa i njega je Chelse nabio nogom hladno ... evo sad prilike Unitedu da dovede pravog trenera (Pochettina)
Da a sada mu je drugi zivot.
Za te pare dao bi da ga jebe cijeli stadion.
Toliko o Mourinhinoj ljubavi prema Chelseu
Sada će tražiti 2 milijarde za pojačanja. I onda osvoji FA kup i kaže za sebe da je ,,POSEBNI,,. Pojma on nema ali čovjek nije kriv. Dok je levata, ovakvi će prolaziti svugdje. OD Totenhama više ništa.
Političar Special One
"Samo budala nikada ne mjenja misljenje" Stara kineska za ove sto seru...
@Samir Babic tacno tako. Neki su 3,5 godine velikosrpske i velikohrvatske agresije pricali kako ne pristaju na podjelu zemlje, kako se bore za jedinstvenu, suverenu, cjelovitu, nedjeljivu, nezavisnu i multietnicku Bosnu i Hercegovinu i na kraju je u Washingtonskom i Daytonskom sporazumu raspcarcavali na entitete i kantone maksimalno oslabivsi je
slina od trenera...nafurani i arogantni levat...puna ih Bosna ovakvih stručnjaka...samo nek mi neko kaže koga je napravio igračem ovaj hadalj.
@fixator Njegov posao je osvajanje trofeja a tu je majstor.
Money talks :D