Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mangupski dresovi
bas mocno....jos malo razbilo ovo na dresu...odma cu ga kupiti 🏆⚽
E jesu "brendirani" u P. M. samo isprintali znak na već izrađene dresove. Kontao sam kupiti novi dres ali sada sam definitivno odustao, ružan je do bola.
Mjesto predviđeno za generalnog sponzora, samo isprintli znak. Niđe veze!
E jesu "brendirani" u P. M. samo isprintali znak na već izrađene dresove. Kontao sam kupiti novi dres ali sada sam definitivno odustao, ružan je do bola.
Svake godine novi proizvođač...Ovo kako ko kupi garnituru tako i nose...Sta ima tu da se potpisuju ugovori i te gluposti...
Siđe Haaaaaaaaaaad
Sampionski dres za sezonu 2016/17
Niko ne zna u kakvim i cijim dresovima igraju Zrinjski,Sloboda,Siroki ili Radnik ali momci koji u njima igraju - bas igraju.
Woow svaka čast
hahaha
Poslije prugas ubjedljivo najljepsi dizajn Zeljinog dresa, ovo se mora kupiti.
Ne pratim fudbal osim kad Bosna igra kvalifikacije za evropsko ili svjetsko, ali ovo bas lijepo izgleda. :)
SS Zeljeznicar :)
Objektivno lijep dizajn i lijep dres.
Kao dres Lazia http://www.sportmediaset.mediaset.it/binary/5.$plit/C_29_fotogallery_1008238__ImageGallery__imageGalleryItem_5_image.JPG
I sta cemo sad? Pa Adidas godinama daje iste dresove evropskim ekipama...
logo malo liči na vaginu
logo malo posjeca na znacke hitlerovih oficira
Baš je plaha ova plava boja :)