Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milan propo ko Zvijezda iz Gradacca
pijaca brete,10KM,sa sorcem 15Kmm😄
kako god izgledali dresovi MILAN ce uvijek ostati MILAN i ja cu uvijek navijati za njih
Savrsen sklad boja :)
Kad ga Bošnjo na Džumi obuće. xD
ne znam da li je ijedna evropska ekipa zadnjih 15 godina pala kao Milano.......od redovnog finaliste lige prvaka (ako se ne varam i tri puta su osvojili) do prosjecnog italijankskog kluba...
Mislim da nema. Sl sjecam se valencije tri puta za redom finale lp. Sad je nema ni u lp. Al milan je top sto se tice propadanja.
7 puta je Milan osvajao LS.Uz to,obilje drugih trofeja doveli su ga do najtrofejnijeg kluba na svijetu.Medjutim,nisu procijenili situaciju koja je uslijedila,Berluskoni se bavio sudskim procesima,,i eto propasti..Mada,ako ga proda,kao sto se ocekuje ovih dana,plus izgradnja stadiona,eto Milana opet na starom putu slave.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
REVOLUCIONARNO
Kako su krenuli biće u Azelovoj kolekciji odmah pokraj kolekcije ljeto-zima 2015 Nine Badrić.
woooow! ja sam odusevljen!!! ne mogu prestati gledati u ovaj dres! :)
Haha jesi lud... oplakah milanovog mi sorca. Zamisli uz ovo jos reebok-ove opanke. Ludilo.
fakat sta je fazon ovog novog grba na desovima u zadnju sezonu dvije?
Grb grada Milana.....
trebali su malo veci kriz...