Roberto Mancini
0
"Ovaj poraz ništa ne mijenja"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Varešanović i Mancini levati obojica
De raja ne ofirajte se. Mancini je dobar trener! Njegov problem je što on pokušava filozofiju talijanskog fudbala preseliti u englesku. Njegova igra se zasniva na jakoj defanzivi, zgusnutom veznom redu i ubojitom centarforu. Zato je i doveo Džeku u nadi da će od 2 šanse na utakmici zabiti 1 gol. On svoju igru i filozofiju bazira na drzanju lopte, pasovima unazad, opstrukciji igre gdje samo jedan izlet u kazneni prostor donosi gol. Otud njegovo nezadovoljstvo svim napadačima gdje očekuje 100% efikasnost. Problem nastaje zbog engleskog stila igre, zbog preplacenih maza u MCFC kojim je svejedno. Gubitkom autoriteta, povladjivanju pojedincima se doveo u ovu situaciju gdje je izgubio konce koje vec godinu pokusava da poslozi. Nazalost dobar trener koji se isto nije snasao kao sto se nije ni Dzeko snasao pod njegovom palicom i vizijom igre koja ne pali u engleskoj.
Smeće jedno ljigavo.
Uvijek se krivac mora naci...ManC nikad nece biti ono sto su oni zamilili.sta su ocekivali da ce Chelsea pasti na koljena i da ce Dzeko uvaliti 3 gola? ahaaa sigurno.
a jel Džeko igrao jučer... mislim on igra, al ne igra... a kad se samo sjetim koliko ste sa SA-x furali City i Mancinija, a sada kao odjednom ne valja... licemjerno, ali dobro... to je kad lik ode u umjetni klub, u kojem će, ruku na srce dobro zaraditi, ali će se razviti u extra igrača, al\' u ku... činjenice
od kad dzeko prede u MS mancini vise ne valja hahahah, kakvi smo mi ljudi, nevjerovatno
moj mancini pa i safet bolji trener od tebe, haj ti lagano prihvati se fiorentine i bit ce tebi dobro, a sajo bi mogao da vodi neku katarsku reprezentaciju
žabarčino odlazi , nisu mi jasni ovi arapi nikako drže ovog mazlova na klupi
Tiiii Mancini..i tvoja taktika..realno...uzassssssssssssssssss!!!..