Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Dembele. Kurwa katalonjska sa cuvenmom La Mesijom moze samo pilice uzgajati, a ne igrace. Jos ciganluk kad su prije dvije nocu skandirali Neymaru UMRI. Gazit ce ih jos Madridska cizma
Ovaj mali je igračina.Milina ga gledati.
Dajte klixovci, prestanite upotrebljavati taj izraz "milioneri". Pa nigdje u cijeloj Njemačkoj taj naziv ne postoji u kontekstu sa Dortmundom. Ali su naši novinarčići čuli od.l debilnih komentatora sa Eurosporta pa se.sad i oni prave pametni.
@DamirS To Milioneri je pogrdni naziv za BvB iz perioda kad su imali najvece plate u Bundesligi a jedva uspjevali da izbore opstanak.
Hahahahahahahahahahahahhaha Mijenjajte dilera pod hitno. Cuj 100 mil hahahahahahahaha
pa zar nije kutinjo bio prije pola sata trazen
Nije bitno koliko vrijedi, bitno je koliko jedan klubb hoce plati za njega. Znaci za sve stvari ne samo sportiste.
zasto retardirani kliks govori za krila da su napadaci
da se razumijemo ne vrijedi te pare ni jedan igrac...ali za njega se isplati to dati pokazao je talenat a ima 20godina znaci uzmes ga i imas ga naredni 10godina u top formi...posto je trziste takvo sada pogotovo sa trasferom Neymara sada ce po 100miliona biti normalno da se placaju igraci jer je Neymar digao granicu na 222 miliona...