Teške izjave Portugalca i Španca
0

Otvoreni sukob Pepa Guardiole i Josea Mourinha

Totalsport
Jose Mourinho i Pep Guardiola
Jose Mourinho i Pep Guardiola
Nakon što je trener Reala Jose Mourinho izjavio kako je mislio da u Barceloni ne komentiraju suđenje, te kako su on i Pep Guardiola isti tipovi trenera, stigla je i rekacija iz Barcelone.

U petak je Mourinho u svom stilu komentirao pritužbe koje na suđenje u Barceloninim utakmicama u Primeri u zadnje vrijeme iskazuju iz katalonskog kluba, a potom je dodao da su on i Pep Guardiola isti tipovi.

"Nikada se ne bih uspoređivao s Mourinhom, a jedino nam je zajednička želja za pobjedama naših ekipa. Ukoliko neko misli da smo slični, onda ja očito nešto radim krivo", poručio je trener Barcelone, te nastavio u istom tonu:

"Taj gospodin je stvorio određenu sliku o sebi, sliku koja govori više od hiljadu riječi, a ja sigurno nikada nisam narušavao ugled i reputaciju svog kluba. Mi u Barceloni smo uvijek bili iskreni i otvoreni za razliku od nekih", oštro je odgovorio Guardiola.

Novinari su potom jedva dočekali kraj susreta protiv Betisa u kojem je Real slavio s 3-2 kako bi prgavom Portugalcu prenijeli Guardioline izjave.

"Guardiola mi se činio normalan. Ja sam sebi nisam savršen, ali niti ne skrivam vlastiti greške poput nekih. Koliko god bio nesavršen, kada vidim nešto što nije u redu, ja to javno kažem, dok drugi šalju poruke preko trećih osoba i stvaraju lažnu sliku o sebi", poentirao je Mourinho.