Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su preskupe cijene,evo da je adidas pa i nekako..
100 KM s potpisom. A s pecatom?
jos da nije legea .... zamisli u brazil idemo sa legeom a eritreja u nike adidas ili puma dresovima ...
Ko ce ovdje hajrovat?
samo vi s mindera komentarišite ružno o Džeki, sram vas i stid bilo, Džeko je: fudbaler, gospodin, umjetnik, lijep, zgodan, odgojen a vi............. Amra takođe, dobra vam je svaka tuđa koja je hodala ne znam kuda i ne znam s kim a je li naša malo uspjela odmah drvlje i kamenje. Kako Anđelinu čuvaju njeni ne daju barnut u nju a nema kakva nije bila, stidite se mahalci.
Fan shop su otvorili predsjednik NSBiH Elmedin Dino Begić i reprezentativci Emir Spahić i Edin Džeko. sama g.o.v.n.a. od ljudi. p.o.s.e.e.r.e.m im se na njihov hop.
@Hrvat iz RH Ne brini se ti drug moj, većina nas i hoće navijati za Hrvatsku. Na stranu problemi sa hercegovačkim švercerima, Hrvatska je nešto drugo, pusti ove dežurne manijake koji ne znaju šta će sa sobom. Mi savezništva ne zaboravljamo tako lako.
Šta se ovaj navuko ko da je hamsin?
ako je to izjavio, onda je stvarno samo jedan obični glupan
cuj adnan hahahaha valjda felix u usta vam se ponjamke
BRAVO MOMCI, OVO SU PRAVI BOSANCI, A NE ŠUGAVI, LUKAVI , SNOBOVSKI KVAZI JET SET SARAJEVA
Pa i mi tjeramo vaše hrvatice da nama Bošnjacima glabaju osunećenu fesliju dok za to vrijeme vi hrvati paradirate po dalmatinskim "gej prideima"... :D I to nam je hvala,ne ovim svercerima,hercegovcima,nego nama Hrvatima iz RH?To nam je hvala sto smo vas spasili 95?Kad je Oluja zapuhala kod nas produzila je kod vas.Oslobodila je Bihac i spijecila novu Srebrenicu.Otpuhala bi i ove vase Srbe u Srbiju da amer nije rekao stoj!Vasi svi generali to priznaju.I ovako nam vracate? E hvala vam moji nekad dragi bosanci!Hvala!Nek vam je sa srecom sa ovima koji su vam napravili Srebernicu.Ovima sto su vam Sarajevo skoro unistili.Nek vam je sa srecom.
Ja jednostavno ne vjerujem sto je Dzeko izjavio.Jos sam uvijek u cudenju.Vidim admini onemogucili komentiranje na taj clanak.Pa j.e.b.e.m mu misa malenoga,koliko ja znam Srbi su drzali Sarajevo u opsadi,koliko,5 godina,Srbi su napravili Srebrenicu,ratovali sa vama 5 godina,da ne nabrajam dalje.Vi ste imali neke sporadicne sukobe sa Hercegovcima,ali to je nista u usporedbi sa Srbima.I na kraju krajeva kad je bila Oluja kod nas nasa vojska se spustila kod vas (ali budite ljudi i priznajte ono sto ce vam i Srbi reci) spasila Bihac od sudbine Srebrenice.I taj covjek,nakon sto vas Srbi zovu poturicama i ne priznaju vas kao narod,nakon sto cijela Arena navija za Dzevada,covjek sam kaze da je skoro zaplakao od radosti,taj Dzeko ce navijati za Srbiju. Za Srbiju koja je pobila tolike muslimane u BIH. Ja se samo nadam da vas vecina ipak ima razuma i navija za nas.
Srbija i Srbi u RS , njihovi političari, treba da javno priznaju i da se javno izvine i traže oprost za zločine koje su počinili u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, kao i Njemačka što je uradila ... da počnemo živjeti normalno, mada nikada nećemo zaboraviti!
Samo jos da dodam, nemam nista protiv Dzeke, cijenim ga i uvazavam kao covjeka i humanitarca, ali mora shvatiti da je javna licnost i da ubuduce pazi sta izgovara. Znam da on nije nista lose mislio, ali ipak mno zla je nanijela ta Srbija u bivsoj SFRJ!
Bez obzira sto ga pokusavas oprati, mislim da je Dzeko pogrijesio sa tom izjavom. Lakse mu se bilo "opravdati" jednom saigracu, nego tolikim zrtvama koje je napravila upravo ta Srbija!
18.03.2013. u 18:48 SRAMOTAAAAA I KRIMINAL!!! KAKO JE MOGUCE DA NEKO NUDI 2 BUNTA PO 50 KARATA PO CIJENI OD 130 KM PO KARTI. Jeli ih on legalno kupio ili dobio od jarana iz Saveza ili Centrotransa!!! OVO JE SMIJESNO... NE ZNA SE GDJE JE OTISLO 4-5000 KARATA... A PREPRODAVCI ZA NECIJI RACUN I U TAJNIM DILOVIMA ZARADJUJU PO KARTI 100 KM I VISE X 5000 SKLONJENIH KARATA = 500.000 KM!!! PA DOKLE VISE!???? SVAKI PUT ISTA PRICA??? OVIM TREBA SIPA DA SE POZABAVI!!!