Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bergabunglah dengan kami dan kamu akan bermain.
Pa jes. Al ga Simeone parla, svaka mu čast.
Ma nakon ep treba prekinut karijeru. Nakon reala vise nemas kud u eu. Arabija= usrana vukojebina. Amerika... Sta ce tamo... Jedino ako bi igrao s messijem i suarezom, poziv ima. Ali ni to vise nije to. Ali iz njegove perspektive, opet mu je bolje da igra nego da ne. Inace sta, da se vrati u zg i brije po spici svaki dan...?
Vratiti se može jedino u Zadar gdje je i rođen, i baviti se čime želi, a ako bi i došao u Zagreb, ne bi sigurno radi šetnje.
Kada napustas kralja i kraljevski klub najrealnije da svojom umjetnoscu i znanjem istog zamjenis sa drugim kraljem, Luka saudijska arabija kod Salmana 2 godine da se jos malo opustis pred penziju $$$, zasluzio si za sve ove godine, ugledaj se na Pjanica i mnoge, ne znaju, a opustaju se. Znam da kraljevski klub nije nijedan osim Reala, ali su drugi kraljevi mnogo poslusniji prema svojim robovima