Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkad je bilion isto što i milion bem vas nepismene
Lako je za Abramoviča, on će prodati Čelzi i kupiti Barselonu. Ključno pitanje je šta će raditi svi veliki biznismeni i sve one kompanije na Zapadu koje su otvorile ćerke-kompanije i/ili imaju velike investicije u Rusiji? Rusija je ogromno i jako važno tržište sa skoro 150 miliona potrošača, sve zapadne kompanije su prisutne tamo na ovaj ili onaj način, šta sada? Rusija je strancima zabranila prodaju i iznošenje novca iz zemlje.
Nije 3.6 miliona nego BILIONA, to je 3,6 milijardi E moj novinaru
Pise milijardi. A valjda znas koliko bilion ima nula...... ko li lajka takvim neznalicama kao sto si ti samo da mi je znati...
@elliteSDABot Pisalo je miliona pa su ispravili na milijardi, nepismeni SDA botu. Garant si sa Jarcedola
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo brate malo...sto si tako skroman otac te jbo
za te pare može sve lige sa svim klubovima da kupi od vardara do triglava..
Budimo realni, ali Chelsea nikad nije bio ono veliki klub. Bas sam gledao na Soccerway. Ispali su npr 1979 i bili drugoligaši sve do 1984. Najjaci klubovi uvijek bili Liverpool, United, Arsenal..ali i Everton, Aston Villa, Nothingham, čak i Ipswich. Kupio ih multi-milioner i počeli osvajat. Isto ko i City ili PSG. Vidjet cemo bez Abramovica. Imali su zvijezde poput npr Zole ali tada nisu bili u vrhu. Pare čuda čine.
Kakva je to blokada kad moze prodati i uzeti keš? Ne daj mu ni da proda.
Famos...Bau Simni Han...i moja doplata 80KM...u tri rate
hahhaaa Abramovič prekom svojih medija plasira svoju CIJENU!!! Treba biti sretan ako dobije 20 % !!!
Zna li neko da li Roman prima Lafo Card ?
Po ovoj cijeni Bingo će ga kupiti
Svi čitaju novine samo Abramovič Roman
Biliona ili miliona?
kakvih milijona valjda milijardi , e moj klix
3.6 milijarde