Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poserem se po ovom igracu i njegovom timu! Mamu vam vasu sheichku, mars u polja nafte i tamo glumite bogatase onoj jadnoj sirotinji kome otimate novce sjeme vam se zamelo!
Ja bi svima njima dao pola milje mjesecno plus topli i prijevoz
5 marke u sekundi mbappe mazne....dovoljno rečeno
Eden Hazard ? E svaaaaaasta..
Samo da kažem ovim "borcima za prava doktora" u komentarima da ekvivalent u poređenju ovim momcima nije vaš doktor iz lokalnog Doma Zdravlja nego bi bio tim od deset najviše plaćenih doktora na svijetu, a budite sigurni da oni ne rade za hiljadu maraka mjesečno.
Prva dvojica skupa 3mio evri sedmično…a prošlu sezonu završili već u martu sa ozbiljnim fudbalom.
hebat ovaj cirkus nametnuti ne gledam gaqnikad nit me iinteresuje, sve debilosi kraj ekrana i kladionica a nikad i zivotu potrcali nisu,..hebo vam pas mamu septicarsku
Jedan zarađuje sedmično milion, a milion djece sedmično umre od gladi...gdje je realnost ?
ovakvi tesktovi unose depresiju i treba ih cenzurirati
Bolje imati 1 Halanda, nego Salaha i Manea. Realno.
Pa dobro više, mogu li ja, evo obećavam, SAMO jednu sedmicu da 'radim taj posao'? Riješio bi se svih monetarnih belaja i sa najnižih 400k bruto.
Halal mu svaki cent.