Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraj Zrinjski VOLIM TE !!
Zar nisi na Sugavici? Kakav klub takvi i navijaci!
Koje su fašističke parole ovaj put pripremili idioti iz Hordi zla?
Nas \"stvori\" UD:BA, a vas Dimitrije od za.je.bancije i kako tad nastadoste na za.je.benciji ni do danasnjeg dana ne izrastoste u ozbiljan klub, niti cete ikad, zato: MOJ GRAD, MOJ KLUB!
Ko ce uzet ovekarte? Pa nije niko lud da ovo gleda, dosta je bilo komunizma u Sarajevu. Sm.rt komunizmu!!! Isao bi ja stvarno na gradski stadion, to je raj za P E D O F I L E, nema nigdje djece ko gore, ali vrijeme je da se iskorijeni komunizam u nasoj drzavi. SARAJEVO JADNA LI TI SUDBA JADNE LI VAS STVORI UD.BA.