Otjerali ga
150

Osveta se servira hladna: Nainggolan golom "zaledio" Giuseppe Meazzu

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Reprezentativac Belgije Radja Nainggolan postigao je lijep pogodak za poravnanje protiv Intera u meču 21. kola italijanske Serije A kojim je na najbolji mogući način pokazao čelnicima ovog kluba da su pogriješili što ga nisu ostavili u klubu.

Inter je u 29. minuti stigao u vodstvo nakon pogotka koji je postigao Lautaro Martinez, a zanimljivo, asistirao mu je Ashley Young koji je nedavno stigao iz Manchester Uniteda i kojem je ovo bio debi u novom klubu.

Ekipa Antonija Contea čuvala je stečenu prednost sve do 78. minute, a onda Nainggolan preciznim udarcem s nekih 30 metara pogađa za 1:1 i donosi svom timu poravnanje. Podsjećamo, Inter je prije početka ove sezone posudio Nainggolana Cagliariju zbog, kako je navedeno, njegovog lošeg ponašanja van terena.

[TWITTER]1221421650341761024[/TWITTER]

Nainggolan je tokom karijere više puta isticao da uživa u svom privatnom životu koliko god je to moguće, ali da je siguran kako to ne utječe na njegove treninge i igre u utakmicama, što uprava Intera nije prihvatila i bez saglasnosti trenera Contea poslali su ga na posudbu.

Na kraju, Inter je ostao bez pobjede jer je susret završen rezultatom 1:1.

Tabela