Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raj za kriminalce
Ti znas da su kriminalci, glupko procitaj optuznicu “ostecenje dinama” vlasnik Dinama je skupstina , skupstina kaze da nisu osteceni, to ti je isto ko da hapsis covjeka sto uzima pare iz svoje na firme glupko
inace je Croatia olicenje pravne drzave i poštenja inace kao i Srbija i BiH
Ionako preko nasih granica sve osim vakcina prolazi. Banana drzava.
ima dobar kokain u bh
pa sta radi ta policija u Hrvatskoj
I on voli prvu domovinu ..
Je li prilozio PCR test?
Ako nista u BiH se vracaju lafci, a ne kao iz BiH sto bjeze ubice!
Moji preci su čuvali stoku koja bi nekad prešla granicu i ušla u Hrvatsku, je li to dovoljno dobar razlog da dobijem Hrvatsku putovnicu da ako ovdje nešto zeznem mogu pobjeći u Hrvatsku?
Ostani legendo i ti kod nas,nek spletkarosi sto su vam montirali totalno obole.
Eto Zrinjskog u Ligi šampiona! :-)
Zrinjski igra Ligu prvaka
Kako im svi "domoljubi"pobjegnu prije zatvora trebali bi promjeniti kazneni zakon Hrvatske i umjesto zatvora presudjivati dugogodišnji boravak na kamenjaru
Bujrum. Nemoj se izuvat
Sad ce Lovren i Modric
Aj tinks its rezultat real ju nou vot ju vont.
Sve ove multimilionere i njima slicne vrlo rado u BiH prihvatio iz cijelog svijeta, a ove bijednike iz BiH koji su se obogatili kao sto je Dodik, Covic i Bakir vrlo rado protjerao iz BiH.. smece od ljudi.
Sad se sve pare slijevaju u Bosanske banke,..
Došo čoek u svoju prvu domovinu