Zatalasalo se u NK Čelik
0
Ostavke Nermina Šabića i Borisa Gavrana
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 12:23 Navijači Čelika poručili upravi da ide u 13:53 Ostavke Nermina Šabića i Borisa Gavrana cime ste im zaprijetili???
Tek kad i ostali carobnjaci iz uprave dadnu ostavku mozemo pocet sa slavljem....Sabic je tek brucos Hogwartsa ! ! !
SDA demokratijaaaaaaaaa SDA lopovska prava svaaaaaaaaaa SDA hajmo svi u glaaaaaaaaaaas niko neće opljačkati vas sem naaaaaaaaaas :D
nicaze dimsr ko poljska hala
ma kakve ostavke, isti ljudi sjede tamo a sjedice i dalje (grupa osoba kojima stranka ne moze naci ni jedno radno mjesto, pošto ionako ne znaju nista da rade i svi zajedno imaju škole za mozda fakultet) .. a robijaši kao i uvijek ce se pokopiti po ušima kao neko ih pita za nešto, mislim zao mi je te omladine (robijaša) i ja sam imao običaj otići na tekmu ali to je postala, u zadnje vrijeme, frustracija Onakav stadion i onaka publika SRAMOTA
Nermin Šabić - Mađioničar, direktor NK Čelik
GLAM BLAM kud god krenem samo makadam...GLAM BLAM jao brate kako sam iznerviran
NIJE SAMO LOPOVLUK KOD NAS U SARAJEVU,TUGO MOJA EVO I KOD KOMSIJA ISTA STVAR UPRAVA PRODALA PAR IGRACA I AMAR STRPAO PARE U DZEP ,NEMA POJACANJA ZVUCNIH ,DOVELI PROPALOG SMAJICA I NAKOG DRAKULU A UZELI MILION I PO U DZEP, DA IMAJU MIRZU NA KLUPI KUNEM VAM SE BILI BI UBJEDLJIVO NAJACI U BH...
Haveru, kolko si g.l.u.p. ne znam kako si u stanju da pročitaš članak i otkucaš komentar. A dosadan si još više. J.e.b.l.e te porodice V.a.r.e,šanović, F.a.z.l.agić, Bašić, i sve komšije i projatelji likova zbog kojih smo samo jednu titulu u 10 godina osvojili.
uzimao si igracima po ugovoru 1o kerima, a za ostalo da i ne spominjem. Koliki li je taj tvoj obraz kad je cist, jer tesko da je ko u PL cist.
UVIJEK SE KOLA LOME NA TRENERU, TAKO SMO I MI U ZABLUDI OTJERALI MIRZU, NASEG NAJBOLJEG POSLIJERATNOG TRENERA, A U BITI JE KRIV PREDSJEDNIK, UPRAVA, SKUPSTINA, POGLEDAJTE STA MAFIJA RADI SA NASEG SARAJEVA, PERU SE MILIONI PREKO PLISANOG A IGRACI JOS NI ZA JUNI PLATE NISU DOBILI A PREMIJA JE ZA NJIH GRCKO SLOVO.
ODBOR ZA HITNOST napolje !
Odlazi mafiozo i tajkun koji uz podršku SDA uništava čelik Nermin Šabić. Najveće zlo koje je moglo zadesiti Čelik konačno odlazi.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ti propadas, ti propadas, jer se opijaaaas Ti propadas, ti propadas, jer se drogiraaaas Ode Celik u drugu ligu, jos da hoce Slobodu sa sobom povest... zasluzili ste i jedni i drugi, sto jest jest.
eee, na sta nam spadose klubovi, imamo toliko kvalitetnih igraca ( sto potvrdjuce nasa fudbalska reprezentacija ), a liga nam u zescim g......a , c,c,c