Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borcu Bešiktaša da se prisjete akko q..raju braća Turci.
RIP Borac 🤣 Jedva čekam da gledam europsku utakmicu Borca u kojoj neće biti sudija delegiranih od strane FSBIH. Siguran sam da će biti potrebno prije utakmice sadržaj označiti roditeljskom pažnjom jer banjalučki prevaranti neće imati Luku Bilbiju i slične da im svira sve živo.
Hoće li Borcu suditi Gigović, zna li se šta?
Kakvoj Europi. Ovo su KVALIFIKACIJE za Europu
zeljo ako bgda izvalaci Maribor il Dinamo Minsk i ispada u prvom pretkolu
Zrinjskom otvoren put do grupe, Sarajevo može minimalno do 3. pretkola jer će biti nosioc i u 2. pretkolu. Želji sve zavisi od žrijeba, mogu ispast odmah u 1., a mogu lako dobaciti i do 3. pretkola, Borac teško dalje od 2. pretkola.
Sve su to favoriti protiv naših klubova
Dajte nam Cosmos da se igramo :)
Hahhahahahaah koje frustracije Borcem
Samo da Divovi ne udare na Arsenal iz Cg 🤣🤣🤣
Borac treba vidjeti sa Gicom moze li kako Gigovic da im sudi
hahahahah koje šupljiranje u komentarima. Mene je stid gdje živim i kakvim sam okružen šupljatorima
Rakow,Farul i Hacken su jace ekipe...Hacken i Rakow posebno...a Borac bas ima realne sanse protiv Besiktasa,Brugge-a,PAOK-a...Lech-a,Rijeke...haman ce kad Borac bude igrao bit oznaka na tv-u +18
Samo da te napomenem da Borac jos uvjek nije primao 11 golova u dvomecu u Evropi kao sarajevski velikani hahahahha
Realno...Željo i Sarajevo su loši..Borac nece maket jer nema penala,nema sudija na njihovoj strani,a losiji su od ova dva navedena tima...Jesina nada za nesto,bilo sta je Zrinjski
Vrijeme je da neko izbori grupu a Zrinjski ima najvise sanse
Zrinjski i Sarajevo najvise sanse imaju, jos pogotovo u eu se ne gleda broj stranaca.