{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osnovano Udruženje navijača FC Barcelona u BiH

S
7.3.2010. u 17:45
1
46
Osnovano Udruženje navijača FC Barcelona u BiH
1
Osnovano Udruženje navijača FC Barcelona u BiH
U prostorijama Sport Centra u sarajevskoj Zetri, u subotu je održana Osnivačka skupština Udruženja navijača FC Barcelona u Bosni i Hercegovini. Sastanak i osnivačku skupštinu je organizovala facebook grupa "FC Barcelona – Bosnia“.
"Inicijativa za osnivanje fan kluba u našoj zemlji prisutna je nekoliko godina, ali nikada nisu napravljeni neki konkretni koraci da se to uradi, iako je to često bila tema rasprava, kako na facebook grupi "FC Barcelona - Bosnia“, tako i po forumima gdje su se okupljali simpatizeri Barce. U Sport Centru se napokon prešlo s riječi na djela", kazao je Senad Hajlovac, prvi predsjednik Udruženja navijača FC Barcelona u Bosni i Hercegovini.

Ovom sastanku prisustvovali su Dino Konaković, direktor Sport Centra i komentator Marjan Mijajlović. Skupštinu čini deset članova a to su: Sanela Brzika, Emir Burić, Admir Ćorović, Jasmin Dragunić, Senad Hajlovac, Edin Kurspahić, Sanjin Sijamija, Jasmin Skuha, Mirza Ustalić te Jasmin Hadžiahmetović.

Hajlovac je dodao da Udruženje planira u što skorijoj budućnosti napraviti članske karte za sve oni koji budu željeli postati članovi fan kluba, a o proceduri dobijanja članskih karata više informacija može se pronaći na Facebook grupi "FC Barcelona - Bosnia“.

Planira se u okviru udruženja organizovati zajedničko gledanje utakmica Barcelone u prostorijama Sport Centra. Osim tih u okviru udruženja biće i ostalih aktivnosti, a između ostalog i kupovina originalnih rekvizita, te mogućnost kupovine ulaznica i organizovanog odlaska na neku od utakmica FC Barcelone.

U toku je registracija ovog fan kluba, kako kod domaćih institucija, tako i kod zvaničnika FC Barcelone. Sjedište ovog fan kluba je u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: