Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi smo osnovali klub i ponosni na Ljiljane ne da bi profitirali iz tog kluba nego da pokažemo Švabama da možemo ako želimo! A pare će opet doći u našu domovinu u nekom obliku pomoći! A svi vi koji nas pljujete drugi put kad stanete pred ogledalom prve sebe upitaj šta ja to uspio! Evo organizuj te vi u Bosni klub sa Ljiljanima!
Mi samo baš postali žalostan narod, sve sto se pozitivno desi odmah mi moramo da pljujemo po tom! Ako neko otvori firmu neki prevaran od kud mu pare, ako neka osoba kupi dobro auto odmah je lopov odkud mu pare.
dobicemo I bh ligu Jo's malo
Uzas.
Joj sto ne mogu ovih negativaca po komentarima, čitav dan sjede u kući i čekaju kad će šta Klix objaviti da negativan komentar napišu. Umjesto da se radujete tudjem uspjehu, ljudi osnovali klub pod nazivom ‘Ljiljani’ u pola Njemačke sto je za svaku pohvalu. Momci samo naprijed 😀
Ove dijaspore i ljiljana mi je vise preko glave. Lako je Bosnu voliti u Minhenu Berlinu Becu Stockholmu i kupovati zastave kackete i mirise za auto u znaku ljiljana onih 10 dana sto dođu ovde da se prokofrce sa svojim bijesnim autima. Sto se ne vratite kada je toliko volite l??
Vise bacaju na ljubicice nego ljiljane 🤣