Zbog prostitutki
0

Osmorica Meksikanaca izbačena iz reprezentacije

Totalsport
Vodstvo meksičke reprezentacije odbilo je objaviti razloge zbog kojih je u utorak suspendovalo osmoricu svojih nogometaša, ali mediji su otkrili da su kamen spoticanja - prostitutke.

Podsjetimo, samo tri dana uoči početka Copa Americe, na kojoj će Meksiko nastupiti u statusu gosta s podmlađenom reprezentacijom, iznenada su suspendovana osmorica igrača, među kojima je i 21-godišnji veznjak Barcelone Jonathan dos Santos. Osim njega, kazna šestomjesečne zabrane igranja za reprezentaciju je izrečena i Israelu Jimenezu, Nestoru Vidriou, Marcu Fabianu, Jorgeu Hernandezu, Javieru Cortesu, Davidu Cabreri i Nestoru Calderonu.

Prema izvorima iz Meksičkog nogometnog saveza, do incidenta je došlo nakon prijateljske utakmice u Ekvadoru. Nekoliko je igrača prijavilo kako su im iz hotelskih soba otuđene stvari nakon navodne provale. No, hotelsko je osoblje odbacilo takve tvrdnje i videosnimkama potvrdilo da su igrači u sobe doveli prostitutke koje su očito odlučile dodatno naplatiti svoje usluge.

Direktor reprezentacije Hector Gonzalez potvrdio je da će osramoćenu osmoricu na Copa Americi (od 1. do 24. jula) u Argentini zamijeniti Edgar Pacheco, Alan Pulido, Alvarez, Emilio Orrantia, Antonio Gallardo, Ulises Davila, Diego de Buen i Oswaldo Alanis.