Uoči početka Copa Americe
0

Dvojica suspendiranih Meksikanaca se pokajala

Totalsport
Nestor Vidrio
Nestor Vidrio
Dvojica od osmorice nogometaša izbačenih iz reprezentacije Meksika nekoliko dana uoči početka Copa Americe uputila su u petak izvinjenje javnosti zbog svoga ponašanja.

Podsjetimo, Meksički nogometni savez suspendirao je osmoricu mladih igrača nakon što su, poslije prijateljske utakmice protiv Ekvadora prošli vikend, u svoje hotelske sobe doveli prostitutke. Pritom su dvojica nogometaša i opljačkana.

Nestor Vidrio i Israel Jimenez u petak su se obratili medijima.

"Molim javnost, navijače i suigrače da mi oproste. Danas shvaćam posljedice svoje pogreške", pročitao je Vidrio, 22-godišnji golman Atlasa, pred novinarima, a u sličnom je tonu govorio i 21-godišnji Jimenez koji je član Tigrea

"Pokazali smo manjak discipline zbog čega prihvaćam svoju kaznu".

Ostala šestorica suspendiranih nogometaša su Jonathan dos Santos (Barcelona), Jorge Hernandez (Jaguares), David Cabrera (Pumas), Marco Fabian (Guadalajara), Javier Cortes (Pumas) i Nestor Calderon (Toluca).

Meksiko, aktualni prvak Sjeverne i Srednje Amerike, nastupit će na Copa Americi u statusu gosta s reprezentacijom sastavljenom od igrača mlađih od 22 godine. Takmičenje će otvoriti utakmicom protiv Čilea u ponedjeljak.