Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim ManU i Rome sve sama buranija.
Lyon, Schalke, Ajax
@Torpedo2017 Ajax??? 5orica u kontra napadu protiv jednog i golmana i ne daju gol.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
džekina roma. zar je kupio klub?
Kad ovo pogledam rekao bi da bi mogli ovi iz UEFE i FIFE nekad izvlacenje obaviti a da nije namjesteno. Unazad 6 godina se navlaci i ligi prvaka da bude Real, Barcelona, Bayern i jos dva do tri cluba u zavrsnici. Disadilo i to vise, kao da gledam svake godine reprizu... Tako i u euroligi, daj dva njemacka kluba sastavi neka jedan ide dalje, MU daj siguricu...
Cuj Rostov najslabiji. Daj informisite se malo.
Pored Manchestera, Roma je dobila najtežeg mogućeg protivnika, nadam se kako god da će ih proći :D
Romina Dzeka
Svabe mogu sje*ati sviju...a mnogi ih ovde otpisali kako vidim...ne bi se slozio bas...
Roma ako ove godine ne uzme evropski trofej nece nikad
neće nikad.
naravno da nece uzet od liona ispadaju sigurno
Steta sto su njemacki klubovi jedan protiv drugog, te Roma i Lyon. Smijesno jer ce otpasti dva jaka potencijalna protivnika za United.
i Srbi na grani znaju da se steli man utd-u da osvoji i da igra ligu prvaka..kroz pl ne mogu pa onda ce preko el..neofirno skroz
'ajde ne kaki
tako je ti to znas de reci nam ko prolazi da uplatimo
TSS ce igrati zadnjeg veznog, cuvace Milicevica! Amidza mu poslo najnoviju VHS kazetu sa naputcima, a amdzinca par recepata za gurabije!