Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguce da nam servirate vijesti iz ovog arkanovog kluba???
@SlavenBosanski jebote arkan,covek ubijen pre 20g.vi ste mentalno jos u ratu.jeste jebeno.milosevic vam nudio sve vi odbili.kutljijere vam davao podrinje i 40% bh vi odbili.sad ste nabijeni na frtalju severa fbh.
Pusi ga zvezdo cetniki klubu
Ja dokle su muslimancine jadne pa.nema teksta ili bilo cega da nema mrznje i uvreda.Pa kakvi su to poganceri
Sa prestankom Titove Jugoslavije je zavrsila i moja ljubav prema C.Z...
Bez veze, gledaj zidova u raspada i osvjetljenje staro 30 godina. Pogledajte npr. tunel u Gelsenkirhenu ili tunel Alianz arene u Minhenu.
Četalji!
Koja trash informacija..
Obdaniste neko
A fino se vidi da na samom izlazu s desne strane ima i demokratski grafit "Chetnici Sever"! Bravo klixe yebo vas Ratko, Slobo, Arkan i Draža
Tačno ne znam šta bih rek'o na ovu objavu...
Kazem ja, otkad im je Dodik upao u redakciju, klixovci rade za Baju. Evo primjera da ti se krv sledi u zilama.
Pa šta? I mi imamo novi zloglasni trotoar ispred Predsjedništva.
Klixs pa vi niste normalni cetnicku organizaciju reklamirate
Ovi danas ne mogu ofarbati sto se za vrijeme tita izgradilo.
Vrbe su lijepo drveće.
jel im i kapetan dragan na slici,yebo im on mater
Stadion im pravila jugoslavija kao i zvezdu i partizan jugoslavesnko odlicje ..Da je srpski zasto nisu napravili stadion u 30 godina, vec jugoslavenske i sad koriste kao i nazive...gdje su im ovo svlacionice smjestene izvan stadiona a ovoliko zauzima stadion..koji ogroman promasaj arhitekte.
Prosjecan tunel i spray majstor kakva djecija igraa.Kako klix glup i vjest ....