Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da dodam,vece bruke od LITEXA nema.
Brate shvati da je Sarajvo najuspjesniji klub iz BIH u Evropi,ne trazi manu u pravopisu,ni ti nisi nista pametniji.Sparta nije igrala tako davno sa nama,isti sastav,ista taktika kao protiv Sarajva.Sad je tebi izvlakusa i voKri sto smo mi izbacili Levski koji je duplo jaci od Maribora,a vi da ste nesta pokazali protiv Maribora,niste.Pocjepali i izdominirali su vas,kao i svaki protivnik skim god da igrate.Zeljo nemoze dogurat do drugog pretkola,bilo il LP il Evropa liga.Sarajvo moze i sve se vidi,je.bo zetu,to jeste bruka al mi se barem pokazemo,prvi ko udje u grupnu fazu bice Sarajvo,shvati kompleksas.
Pa dobro, po poznavanju pravopisa se vidi da ti je IQ kao kod prosječnog pitara, tj. k\'o sobna temperatura. I Dudelange je konstantno u Evropi pa? I ne znam kakve veze imaju klubovi s kojima ste igrali prije par godina, sa ovom godinom??? Ja sam ti pokušao dati do znanja (ali izgleda džaba kad ti kontanje ne ide) da je trenutno bugarski fudbal u golom kyrcu, i da su u ovoj sezoni njihovi klubovi gori od naših. I da se bezveze kitite tim perjem, jer vam je Zeta pokazala gdje ste i šta ste. Hajd\' sad\' nastavi s kemčanjem.
ŠIROKI SE OPET DIŽE OD 2003. SAMO JEDNE GODINE NISU IGRALI U EUROPI, UVIJEK U TOP5
@ba Ja cu po svom \"nemogu\" a ti svoj poso.Ti ba pratis uspjeh drugih a Levski je konstantno u Evropi,ako cemo tako onda pogledaj Spartu,prolazi dalje,pogledaj Genka,pogledaj Cluj-a svi ti timovi su igrali protiv Sarajva i za razliku od Maribora prolaze dalje.
@roc&rool U Bijeljini i okolnim selima zivi oko 20000 Bosnjaka.
Parmaku, piše se \'\'ne mogu\'\', i nigdje nisam napisao je li ispao ili nije, nego da se ravnopravno nosi s velikim klubovima iz lige petice. A de mi reci gdje se to nalazi bugarski fudbal zadnjih godina??? I reprezentativni u klupski??? Zvezda je bila prvak Evrope, pa gdje je sada. Koliko kod vas ta propaganda djeluje to je čudo jedno. Al\' hajd\', bitno je kmečat\' i uvjeravati sebe da su svi protiv vas. ;-)
Nemogu da vjerujem da uspjeh drugih gledate. Maribor ispo iz Evropa lige da si mi ziv i zdrav haha...Pogledaj malo Levskog u Bugarskoj.
Pogranično mjesto Bijeljina na ušću Drine u Savu poznato je samo po dobrom kupusu i Arkanovim ratnim zločinima kojima je nazočio najveći izdajnik bošnjačkog naroda Fikret Abdić. U Bijeljini danas živi tek stotinjak bošnjačkih porodica.Ostali su pobijeni ili protjerani. Nepravda je njihova svakodnevnica. To su ponosni ljudi iznevjereni od bošnjačke vlasti. Njihovo ogorčenje i razočarenje je beskrajno.
Zeta pretposljednja ekipa Crne Gore, Maribor dugogodišnji šampion u Sloveniji se ravnopravno bori s Laziom i Totenhemom u euro ligi. Doviđenja prijatno!!!
Bog te j.e.b.o. al\' si ti u nekom svom svijetu. Tačno bih volio da pobijedite danas i da uzmete tu titulu jesenjeg šampiona s kojom ćete se hvaliti narednih 7 godina.
@AMAR Mi hocemo dobru igru u Evropi a vi samo nastavite kao i svake godine da vam placem od smijeha.
Danas će komitetsko-političke veze pokušati NEBIRAJUĆI sredstva zaustaviti velikana FKS na putu ka ZASLUŽENOM jesenjem naslovu...., trebaće nam dosta strpljenja i pameti da ostvarimo taj cilj, jer treba danas igrati protiv Radnika, Komiteta i bratskih veza na relaciji DJL Izdajnik-manji BH entitet..... Neka je sa srećom BORDO BIJELI DIVOVI.....
Manje para davat za pojacanjaq,renoviranje svlacionica ,a vise za sudije ko mi i bice uspjeha komšije.A ne vi hocete da igrate .
JA SAM NAMKA BESIC IZ AUSTRIJE I VOLILA BI DA MI SE JAVE MOMCI BOSNJACI NA CACEBOOK