Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je svaka presudna. Ako nismo u stanju njih dobit ne trebamo ni ici dalje, haya
pisi propalo i fudbal
nije mi jasno svi fudbaleri kada odlaze dolaze klubovi govore da je to posao i da je to za pare ...a onda on navijaca traze da to vole i kupuju karte dresove suvenire...?
Nekad se na ovakvim utakmicama nabijala gol razlika.
Trebamo biti realni. Pobjeda je imperativ, ali ovako oslabljeni, bez povrijeđenih i četvorice bez vize, poslije 4000 km dugog leta, na vještačkoj travi, u gostima, psihički uništeni od egzibicija fudbalskog saveza, pobjeda bi bila podvig.
Kako 692 dana, pa jesu pobjedili Kuvajt?
Dzeko gleda jako ljut! Čuvajte se Boratova braća!
Ovo ti je ono gasi mjesalicu motaj kablove. Bez plana nema ni rezultata. Mora se ulagati u omladinske pogone a ne u tatine sinove. U oremier ligi ima dobrih igraca i sa nekoliko inozemnih momaka treba poceti raditi na dugorocnom planu.
Treba pozvati izgrace iz nase lige , Peco, Salcin, Ovcina, pa sto i Fereiri nedaju drzavljanstvo iz Veleza, djokanovic oremus bagaric iz sa, zakaric ili coric iz borca, bilbija ili corluka iz zrinj, dzafic tuzla, lukic siroki, zec iz leotara...
Petev odlazi, pobedi i Rešada bananu sa sobom. Vico keru i ti s njima.... Barabareza za selektora, Volimo te BIH⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2:1 za nas.
Zašto nisu dobili vize!?! Ima li objasniti, ko je zeznuo stvar, ili šta već...
Kao sto rece jedan ovdje na komentarima , nasi zmajevi nas uvjek iznevjere .
Ovo Džeko i ekipa dobijaju glat!
S ovakvim NSBiH i Vicom na celu istog nema dileme. Kazahastan.
Idemo Zmajeviiii! Obradujte ovaj napaceni narod!
Hajde dzekson uvali im onaj kako se ono zove hat trick smiri ih znam da mozes
Nisi dao 3 gola u utakmici ima sto godina vrjeme je
Da je kako izvuci bod