Ronaldinho
0

"Osjećam se voljenim u Milanu"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slavni Brazilac Ronaldinho svojim igrama u AC Milanu u zadnje vrijeme podsjeća na svoje najbolje dane, odnosno na 2004. i 2005. godinu, kada je kao igrač Barcelone dva puta bio proglašen za najboljeg nogometaša svijeta.

Ronaldinho je u nedjeljnom dvoboju protiv Siene u 20. kolu Serije A zabio hat-trick na San Siru u trijumfu svoje ekipe od 4:0.

Zabio je Ronaldinho za 1:0 iz jedanaesterca u 12. minuti nakon što je prethodno golman Siene Gianluca Curci oborio Marca Borriella u kaznenom prostoru. Zbog starta je Curci zaradio izravan direktan karton. Drugi je gol Ronaldinho zabio nakon ubacivanja Davida Beckhama iz kornera s desne strane, dok je posebno lijep bio njegov treći gol koji je zabio majstorski udarcem s nekih 18 metara iskosa s lijeve strane šesnaesterca u same rašlje Sieninog gola.

"Osjećam se voljen u Milanu i zbog toga sam sretan. Dolazim sretan i zadovoljan na igralište i zbog toga se sve odvija ovako dobro", kaže ''Dinho''.

Milan je drugi na tabeli, sa 6 bodova zaostatka za vodećim Interom, ali ''rossoneri'' imaju i utakmicu manje. U sljedećem kolu Inter kao formalni domaćin i Milan odigrat će veliki gradski derbi...

"Navijači Intera uvijek su me dobro tretirali, zbog toga im zahvaljujem i imam veliko poštovanje prema njima. Hoćemo li osvojiti prvenstvo? Teško je to reći. Moramo nastaviti s dobrim igrama u svim takmičenjima i uživati u tome", izjavio je Ronaldinho za Sky.