Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mascerano mi je jedan od najdražih jer je definicija odrambenog igrača. Pique ima svoje krizne trenutke, Mascerano je konstantno klasa. U njegov rang mogu staviti još samo Ramosa i Puyola, a šteta bi ogromna bila da ode ove sezone
sam je Mascherano rekao da tesko vise da moze izdrzi Barcin tempo. Mislim da je to razlog ...
Pa vidi sad sastava Juventusa igrace na 8 fronti...
Steta bi ovo velika bila za Barcu,kad su svi bili u krizi jedini je Mascerano igrao na visokom nivou,vjerovatno je na pragu dolazak nekog velikog imena cim se njega ovako olako odricu
Nema zime za Barcalonu
Barcelona je uvijek bila ciganski klub. Nek izvinu Cigani... Al u smislu da nikada nije vodila racuna o svojim igracima. Sjetimo se Ronaldinja kako su ga lako odbacili posle par godina, sjetimo se Rivalda itd... A takvo nesto se nikada nemoze desit u Real Madridu koji svoje zvijezde zadrzi u klubu i posle zavrsetka karijere.
Iako volim Real, nisi u pravu. Sjeti se kako su lani ispratili klupsku legendu - golmana Ikera Casillasa. Sramota, nakon svega, za njegovih 15-16 sezona u klubu.
Iako volim Real, nisi u pravu. Sjeti se kako su lani ispratili klupsku legendu - golmana Ikera Casillasa. Sramota, nakon svega, za njegovih 15-16 sezona u klubu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa kaže : OSIPANJE !