U povodu susreta Željo-Hajduk
0
Osim: Učinit ćemo sve da ne izgubimo
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijetla tacke nase drage BEHA.......ZELJO, LJUBAVI MOJA!!
Sjetim se samo kada su BBB 2005. šetali gradom ustvari dosta prije tekme okupili su se na Grbavici i trolom krenuli u grad trolom, negdje 20.tak momaka i na Skenderiji Horde Zla fol pokušali da ih napadnu lete kamenice onako hinjski napad pravo, kad momci iz BBB kratke bejzbolke, palice kad počeše ganjati Horde sve do Alipašine Džamije i zgrade opštine Centar to nikad zaboraviti neću i od tada su Manijaci i BBB još prisniji mada su i prije bili u dobrim odnosima uzimajući se u obzir da su i Manijaci bili u ZG. na tekmi, a sto se tiče tekme mislim nema potrebe polemisati i raspravljati se a i vidim kao i uvijek mali kompleksaši komentarišu :)) pa pomoraju kada Željo ima jak marketing nemoguće je da ga ne prate, uostalom kad je Torpedo odigrao neku poznatiju tekmu? kada su napunili stadion? mislim šega bgm ali eto neke stvari su nemjerljive sa ŽELJOM !!! =))
litex - mlitex 7:0
ne vjerujem da ce zeljo izgubit, hajduk ce doc oslabljen, a i inace je ove godine dosta slab. samo da ne dode do pizdarija i da torcida ne pocme sibat horde po sarajevu.
pročitajte blog o nogometu na području bivše jugoslavije.. puno zanimljivih priča o velikim utakmicama, sjajnim igračima , punim tribinama , velikim europskim rezultatima , namještanjima , poništenim utakmicama i prvenstvima... dođite , čitajte i komentirajte na http://exyunogomet.blogspot.com/
@PSSST MLADI MAJMUNE VI STE ZAPALILI HRVATSKU ZASTAVU NA GRBAVICI.TAKAV PRIMITIVIZAM NAVIJACI F.K.SARAJEVA NI U LUDILU NE BI URADILI...NADAM SE DA CE VAS HAJDUK TORPEDOVATI...RASIRITE G:U.Z.O.V.E BIT CE VAM TO GENERALNA PROBA PRED DERBI.POZDRAV SVIM HORDAMA I PITARIMA.
Ovaj Osim nikad nije odgovoran koliko uskuka unaprijed. Pa Hajduk dolazi bez 8,10 standardnih igrača (repke, u21) dok će Željo sa 1. timom igrat. Koji je on licemjer. Samo me zanima koga će Željo prodat na kraju sezone sad kad su otišli mladi igrači koje su drugi treneri ubacili i uigrali u prvih 11.
PS. PITANJE BR. 2: KO KOGA VIŠE SPOMINJE???? ČAK STE I TU DOKAZALI VAŠ VJEČNI KOMPLEKS: FK INSTITUCIJA I DIVOVI!
@Blue Kreni ponovo iz pocetka citati komentare, pa mi reci: KO KOGA PRVI SPOMINJE??? (HINT: 3. KOMENTAR, NICK: @ ) NI 3 KOMENTARA NISTE MOGLI NAPISATI A DA NE SPOMENETE VAS VJECNI KOMPLEKS; FK INSTITUCIJU I DIVOVE! ETO I SAM NISI U STANJU DA PROKOMENTIRAŠ OVU VIJEST I ČLANAK VEĆ ODMAH SPOMINJEŠ (TOTALNO NEVEZANO) FK INSTITUCIJU, ZAO MI TE JE, ALI SAMO MALO! Evo sta ja nikada necu zaboraviti; MA GDJE GOD BILI, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS!
Koliko hiljada ?
ZELIMIRA VIDOVICA KELIJA SE ZAOBIDJE .
@ dekapitator ... Da mi je babo igrao protiv Zelje, i njemu bi psovao SRCU DRAGA BOJA PLAVA
možda je Šušak bio nekad počasni član kluba
I dobitnik vecerasnje nagrade za njveceg KOMPLEKSASA je lik sa nikom\"FGR\"!Cestitamo,cestitamo...Nagrada,tj lizalo u obliku k.u.r.c.a. ce biti isporuceno na vasu adresu\"poljine\"bez broja,kuca bez fasade!CESTITAMOOOOO!
@PSST Ne znam sto ti nas uzimas u usta?? Zasto nas spominjes? Vas gost vas problem. Nas to ne interesuje. Jedino sto nista svjesni da se dovodjenjem hajduka samo brukate sami sebe i ovaj grad. Tim koji redovno otvara sale i terene po suskovim, gojkovim i inim selima i turnirima nije nesto sa cim se iko na svijetu treba ponositi. Ali, to ne vrijedi za vas. Za vas je i to veliko. Ok, neka je, to bas i lici na vas
prvi!!
Ta ista torcida nikada u velikom broju nije dolazila u SA, uvijek male grupe po 20-30 , barem kad su igrali protiv nas! Posto sad vas imaju za frendove, vjerovatno ih SMIJE doci malo vise od te cifre. hercegovinu i kiseljak necemo racunati ;-) zna torca kako se provela prije 6-7 godina u Z. Mostaru kad je udarila na nas! Hz - ponos grada!