Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amare, ne trebaš biti više skroman, slobodno reci kmečavcima iz Torpeda \'\'DOBIT ĆETE K.U.R.A.C. TITULU DOK SAM JA OVDJE\'\'!!!
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION 2012.-2013.
Jeste li to potrosili sve moje pare, pa sad rasprodajete i ono malo igraca sto vrijedi. Tolike pare potrosiste kupujuci sudije i utakmice, umjesto da ste moje transe usmjerili na stvaranje povoljnih uslova za rad mladjih kategorija (pomocni stadioni), popravka onog rugla u opcini Novo Sarajevo, Amare isti si Dodik-sve si prodao i ubrzo ces izmisliti neki trenerski transfer u Japan, sram te bilo, sta nam uradi od kluba!
dok je bio babuka osvajali smo nesto,pricate protiv Osima i Zelje,prvo da pometemo ipred svoje kuce,rugamo im se a smijesni smo,odose nam Huseinovic,Torlak,Sesar na sta ce to licit Bog sami zna !
Pa više utakmica moze rijesit sudija koji kosta 1500 maraka nego zeba koji košta 5000-6000 maraka.To zna svaka budala.Stvarno neznam kako ga nije vise stid glumit nekog strucnjaka kad mi prijatelj koji je blizak Gradini iz Srebrenika kaze da je Osim nudio Gradini pare za bodove?????Gradini mozete mislit.
Tacno je da svake sezone iz Sarajeva ode pet igraca,a iz zelje niko.razlog tome zna svako tko se imalo razumije u fudbal.I sad se traze igraci iz Sarajeva dok nikoga neinteresuju igraci Zelje.
Sve sto imate reci je kupljene titule, dok ste prvi bili d.rkali ste na Jovica i ekipu, jesmo mi krivi sto ne mozete Radnik dobiti,jesmo vam mi kruvi sto vam 5 prvotimaca ode svake sezone,sto nemate para ... Samo pricaj o kupljenoj tituli a Zeljo ima 20 igraca a svaki bi bio u prvom timu Sarajeva,odabno se zna da babini sinovi mogu uspjet kod cas, koliko imate ugraca u prvih 11 ili 18 da su iz vase skole fudbals, kad ste prodali igraca nekog ? Samo znate pricat gluposti u zAto vas zovemo KOMPLEKSASI !\'n
kupljena je i ona titula iz 98-e, komitet je kriv za to, a onaj zubanov go je bio smješan, ali fakat
@Ja ja Predzadnja titula vam je kupljena, to svi znaju samo vi poričete.. i zadnja je sumnjiva al\' ona predzadnja smiješno kako je namješteno bilo.
Dok vi otvarate shopove i pm mi uzimamo titule, dok vi djelite paketice, mi djelimo titule i Valjda sad ocete neki biznis da stvorite jer id fudbalskog uspijeha nista nema... Amar Osim ima vise titula od FK Sarajeva i dosta price o bordo naciji, prijateljima reko bi covjek da ste Barcelona a 800 vas na utakmici bude !
raspad sistema haha
Pitarski kompleksi na sta? Citam na sport.ba kako idu narudzbe za djecije paketice-to mi jos prosle godine zapoceli, ide druzenje sa igracima-sjeti se Bordo dana, Fan shop-mi otvorili dva dok ste vi jedan, niste nas jos stigli kopirati na projektu BORDO porodica (sponzori-navijaci), a i to cete ko da gledam i da ne govorim jos neke stvari kada je organizacija Kluba u pitanju, drugo da niste organizovan i ozbiljan klub potvrdjuje vas rusevni stadion koga snijeg provali, pomocni tereni iza koji vjerovatno ima i mina, necu da govorim o vasoj svakoljetnoj pornografiji po Evropi itd., na to neko da ima kompleks, ne budi LUD!
zeljine karanane dodjite na tusanj u sto vecem broju da vas karamo,sve ali zaborav nikad
ova slika je bez komentara jooj kak su smijesni grohotom se smijem-zeljo propada sigurno
@statistika Nuhanović !
eno olimpička i udarničke slobode pa sa njima pametujte o fuzijama manite se se INSTITUCIJE FCŽ
dupla kruna, pitarima chuna