Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razlozi: svaki pametan tim se u pauzi kad izbore evropu pojaca a zeljo se je oslabio. otisli su bucan i bekric, dva najbolja igraca zelje. oni umjesto da dovedu jos dva tri igraca jaca, oni prodali i ono sto valja. ipak puno gube, ne moze se nicim opravdati ovakav rezultat. sramota s pitari nek se nista ne kurce, kakvi su tek oni kad im je sampion drzave ovakav zato neg sute
Kao nepristrasan gledalac gledam bruku zeljeznicara u Izraelu...Svaka cast konji - obrukaste naciju. 5:0 u 30 minuta...pojedini igraci zeljeznicara ne znaju HODATI, pusti igranje fudbala. Tu prvenstveno mislim na Milana Culuma - taj decko fakat ne zna hodati, sto mu onda smeta u igri...moze protiv FK Hrenovica iz BIH igrati - ali kod susreta sa pravim FUDBALERIMA vide se njegovi motoricki problemi...odbrana zeljeznicara nesto najzalosnije sto sam ikad vidio...da nije sehica - 8:0 u prvom poluvremenu...tako se bori..jadnici jadni
http://www.livefootballstream.net/watch/21652/1/watch-hapoel-tel-aviv-vs-zeljeznicar.html
odrase zidove zelju ba...pa da je real puno bi bilo 5:0
hvala konju. nema stream ti razvaljuje !!
Volim Sarajevo, ali to ne znaci da mrzim Zeljeznicar. Kada igra Zeljo sa klubom sa strane iskreno navijam za njega, cak sam i isao na jug kada je igrao sa Partizanom i Newcastle-om i to sa salom Sarajeva oko vrata. Nadam se da cete nabusiti cifute. Naprijed Zeljo i sretno. Volim te Sarajevo.
Na ovom portalu niko ništa ne piše o našem Džeku. Zna li neko gdje će Džeko?
Sretno komsinice ,od srca zeli PRAVI navijac FKS(stotine utamica sto kuci ,sto na strani).Ovi mladji ce mozda i zamjeriti,al mi smo se prije rata znali svi medjusobno,sve jace tekme smo pratili zajedno.Z....,iz prve ekipe manijaka ima vise gostovanja sa HORDAMA,nego sa svojom ekipom :) na grbavici gostuje partizan,a on sa nama u vozu za Mostar.Nisam jednom stajao na tribini sa rahmetli DJILDOM.I veoma sam ponosan na te trenutke .Ovi iz uskog i ostalih v.u.k.o.j.e.h.i.n.a su u ta lijepa vremena cuvali koze,i brali duhan,a sad nam nesto komentarisu na Sa-x. Bujrum SARAJEVO away,sezona 10/11.Sretno plavi
PODRSKA ZELJEZNICARU,A PITARI VIDIM NAJAVLJUJU TITULU HEHEHE...SVAKI NORMALAN COVJEK KAD VIDI KOGA SU PUSTILI A KOGA DOVELI NEMORA KOMENTARISAT BAS NISTA..
sretno ŽELJO do pobjede bili su uz vas i SPLIT
BRKO PORUČUJE DA SE VEČERAS MAKSIMALNO NAGUZE I POTROŠE.NAPUNI DO VRHA.VEČERAS ĆE SVE BITI RIJEŠENO,A POSLIJE SEDAM DANA tim mali(TM) SE KONAČNO RASPADA.EL FATIHA. P.S. KAD GOD ČOVJEK POMISLI DA STE NORMALNI I DA VAM ČOVJEK TREBA DATI PODRŠKU,ONDA SE DESI PALJENJE UKRADENOG TRANSPARENTA F.K.SARAJEVA,SKANDIRANJE mrtav je HASE i SLIČNO.MLAĐIM NAVIJAČIMA SARAJEVA KOJI IH PODRŽAVAJU VEČERAS PORUČUJEM: DOĆI ĆE TE I VI TOBE DJECO i VIDJET ĆE TE DA JE MRŽNJA PREMA selji VEOMA OSNOVANA.
Zeljo veceras ne gubi, to je sigurno. Ocekujem 0:0, mozda 1:1, a mozda Zeljo i pobijedi 1:0! Svaka sreca vas pratila, Horde Zla su uz vas!
IMA EVO http://studio-cyber.prof.ba/web2/ IMA EVO http://studio-cyber.prof.ba/web2/ IMA EVO http://studio-cyber.prof.ba/web2/ IMA EVO http://studio-cyber.prof.ba/web2/ IMA EVO http://studio-cyber.prof.ba/web2/ IMA EVO http://studio-cyber.prof.ba/web2/
IMAL GDJE NA INTERNETU PRENOS?
oni koji iskreno žele sreću plavima HVALA!!!! a svim dusmanima porucujem ko nam zlo mislio o k... nam visio!!!!!!!!!!!!!! samo velikim i jaki svi zavide i žele da jednog dana budu kao oni.... NAPRIJED PLAVI SRCEM SVIM SA SVOJE NAVIJAČE; ZA SVOJ GRAD I DRŽAVU PROTIV ĆIFUTA A ONDA PRED PUNIM KOŠEVOM DA IM ZADAMO POSLJEDNJI UDARAC!!!