Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooooooooo citam komentare o Kokotu, Đelmiću itd... pa ne mogu da se nacudim. Kao da sve dusmani Zelje komentarišu. Sablja Mulalić je legenda, sve ga više volim. Kakv Kokot i bakrači... pravi seoski mahalski igrač. Treba pročistiti naše redove i krenuti naprijed!!! Kad je Zeba otisao nisu ovoliko kukali na Klixu ko sada...
Raspad sistema :(((
ovo nesto smrdi u zelji ko u velezu...
Diatta tuta, OK , Mladenović višak OK (doveli 2 lijeva beka) Livaja tuta OK , Joco panj, OK. Al' zašto Kokot?
Mulalicu ovo ti je lose drama. Kokot je trebao ostati, pravo je dobar i uvijek se trudi. Za ostale me libo tuki, a Đelmiću pod hitno novi ugovor dati.
Hajmo se mi sa kliksa sskupiti pa pomoci naseg ZeljA u ovim teskim trenutcima kada je raspad neminovan.
Što to?
Stvarno ne znam o cemu vi to gdje vam je ikinde gdje vam je kako se ono zvase baric a puzigaca trenita sa pionirima zaboravih tatomirovica stepanov jesam koga zanoravio i sve to zbog berberina Hajmo decki skupljajte za svoju avliju a sto se ovih tice pa razlog dolaska a i odlaska se zna ako neko misli da ce mo biti oslabljeni vidimo se na proljece
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuo sam na zadnjoj utakmici navijači skandiraju igračima Viteza da povedu Livaju sa sobom nazad,al bez zajebancije lik je karina od igrača,napravi jedan solidan potez pa onda narednih sedam moraš strepiti kada je kod njega lopta ili ide prema njemu,jedino mi Uzelca malo žao a ostali pa pa..
Pa jarane doveli ste Livaju, nije Ashley Cole. Sta ste ocekivali od njega :D
Komsije, pojacajte se, treba nam X u tuzli i pobjeda protiv sirokog i zrinjskog! unaprijed zahvalni, FK Sarajevo! ;)
Hvala, pobijedit ćemo i vas, to vam je još jedan poklon, pozz komšija.
Sta je sporno? Nosu se polazali i dobili nogu ! Mozda je Zoran zasluzio ostati barem nek igra drugu postavu al ne treba se prevdati jer je mogao Zoran da presudi baren 5 utakmica a fulao je zicere koje ja u zivotu pa cak ni na televiziji nisam vidio.