Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde mi onda ti PAMETNJAKOVICU VELIKI kazi zbog koga/cega smo dobili suspenziju???
ti znas gdje je kocninca bolje od njega mamlaze
Nemoj Osime zalud gubiti vrijeme s ljudima iz NSFBiH. Idi razgovarati s onima u FSRS zbog kojih smo i dobili suspenziju. Tamo treba pricati i nastojati ukinuti suspenziju,jer je otuda i dosla. I treba to ciniti dok se jos ima vremena do 3.juna kad igramo sljedecu utakmicu, a ne bespotrebno gubiti vrijeme sa savezima FBiH i HB koji nisu nikakva kocnica u nasem nogometu. Eh moj Osime! Uzdamo se svi u tebe da ces spasiti nas nogomet, a sad gledajuci kako stvari idu, cini se da od toga nece biti nista.
nadajmo se svim srcem da ce to donijeti dobar ishod dogadjaja i da ce se nasoj bosanskoj reprezentaciji pruziti sansa za svjetska takmicenja ,zasluzuju to i oni a mi gledaoci.