Dolaze Van Persie, Bale, Hazard...
15
Osim Edina Džeke, iz Cityja odlazi još sedam igrača
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bi uspjeli parirati barci i realu, mogu potrositi 100 miliona funti ili jednostavno otpustiti Mancinija i dovesti nekog boljeg menadzera
Hvala Bogu. Da konacno prestanem pratiti taj izvjestaceni klub. Edo nije Borusija losa a i gdje god da odes igrati ces. Zabar nek se j e b e sa tevezom i Balotelijem...
ako hoce parirati najboljima neka otpuste zabarsku pizdu mancinija i neka dovedu jednog dobrog veznog igraca nista im vise netreba sa igracima koje imaju uz jedno vezno pojacanje svakoga ce poderati.. nego interesuje me gdje ce dzeko nesto sam nacuo da dolazi u slavni Tosk??
valjda parirati Bayernu ili celziju u Evropi , ti cuveni spanski giganti ove godine ne osvojise evropske trofeje . dizete ih kao da su bogovi a dodje 6 iz engleske i mlatne ih ko bekane .
Pa Dzeko vise ima golova u karijeri nego Hazard, Bale i ostali kombinovano. Ali neznam kakva je to logika za Juve da ga kupi za 40mil ako je bijo u zivotnoj formi kad ga je Manchester City kupijo i to za 27mil. Nema razloga da se cijena digne 13mil.
ovo ti je ko ja na manageru imam pola milijadre pa dovedem 6 napadaca u tim
STOP MODERNOM FUDBALU!
koji ste vi retardi, u kakve gluposti trošite vrijeme
Nece City dat Dzeu u Juve nego ce ga zamijeniti za onog italijana iz Napolija!
teško mogu parirati Bayernu....
Džeko Arsenal je klub za tebe, Wenger daje šansu svima a sigurno bi promijenio formaciju na 4-4-2 samo radi DIJAMANTA! btw da li i vi mrzite to što morate dva puta ukucati šifru?
džeko izazvao pobunu u klubu, pa i ovi idu kao i on.. hahahaha
Kad su kupili sve ove igrace proslog ljeta reko bice najjaci, kad oni se godinu poslije raspadose ko Jugoslavija.
portala Klitoris.ba koji je napisao ovaj članak vjerovatno nikada u zivotu nije šutnuo loptu, te tako se dovodi u zabludu misleći da je sportski novinar. Manite se copy paste novinarstva!
Dzeko ba idi negdje dje ces igrat.40 posto ljudi koji prate utakmicu City-a su Bosanci i nadaju se da ces igrat a to nikada ne bude.
u naslovu kazu Osim Edina Džeke, iz Cityja odlazi još sedam igrača.. da bi kasnije rekli .. Prema pisanju britanskog Daily Mirrora, na kraju ove sezone Manchester City će napustiti čak osam igrača. sto bi na kraju bilo da ce cijeli klub promjenit cak i cistacice hahaha
cuj ovog \"glupi arapi\" ko ce to jos reci neg JOS GLUPLJI BOSANAC!