Pretkolo Lige prvaka
97

Osiguran direktan prijenos utakmice Sarajeva iz Bjelorusije

F. Z.
Sarajevo u dirketnom prijenosu
Sarajevo u dirketnom prijenosu
Fudbalski klub Sarajevo u srijedu će gostovati u Bjelorusiji kod Dynamo Bresta u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, a osiguran je i direktan prijenos ovog izuzetno važnog susreta za Bordo tim.
Bordo tim je nakon trijumfa protiv Connah's Quay Nomadsa u Cardiffu (0:2) postao prvi klub iz Bosne i Hercegovine koji je prošao jednu prepreku u Ligi prvaka nakon Modriče 2008. godine.

Izabranici Vinka Marinovića protiv prvaka Bjelorusije imaju priliku da prođu još jedno kolo, a ljubitelji nogometa duel prvaka Bosne i Hercegovine protiv Dynamo Bresta mogu pratiti u direktnom prijenosu na prvom kanalu Arene Sport. Duel je na rasporedu u srijedu u 20:00 sati.

Arena Sport će prenositi i duele Borca iz Banja Luke i Zrinjskog u Evropskoj ligi. Borac u četvrtak dočekuje crnogorsku Sutjesku u 16:30 sati, dok će Zrinjski istog dana u 20:00 sati odmjeriti snage s predstavnikom Luksemburga - Differdangeom.

Duel Maccabija iz Haife i Željezničara u Evropskoj ligi također se igra u četvrtak u 19:00 sati, a ekskluzivna prava na direktan TV prijenos otkupila je kompanija BH Telecom. Susret će biti emitovan na kanalima Moja TV i MojaWebTV.